02 / 05 / 2024

Gülman İnşaat

Gülman İnşaat

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'ın bir kadınla samimi görüntülerinin yayılmasından sonra Bebek'teki yalıyı 245 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Gölmak İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gölmak İnşaat Enerji Hizmet İşletmeleri Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Gölmak İnşaat'ın merkez nakli Sancaktepe'ye yapıldı. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını aylık 50 bin Euro'ya kiraladı!

Feryal Gülman’ın başına talih kuşu kondu. Fransız şirket, Gülman'ın Bebek’teki villasını çekim için aylık 50 bin euro’ya kiraladı...

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gülman İnşaat Haberi

Gülman İnşaat



2.5 milyar liraya ofis 


Maslak'ta inşa edilen Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar arasında


Özel havalandırma sistemi


   İstanbul'daki çok katlı dev işmerkezlerine katılan en son yapı olan 28 katlı Park Plaza'nın 37 bin metrekarelik alanı bulunuyor. Dışarıdaki havaya göre içerideki havayı ayarlayıp aynı anda filtre eden bir sistemi olan Park Plaza'da dükkanların yüzde 30'u kiralandı.


Bu yıl tamamlanacak


    Kiraların metrekare başına 20-25 dolar olduğu işmerkezinde en az 500 metrekarelik bir alan kiralanabiliyor. Beşinci katı restorasyon ve kafeterya olarak hizmete girecek olan Park Plaza'da şimdiden yerini alan kuruluşlar arasında Boyner Holding, Opel ve Fransa'nın dünyaca ünlü restorasyon zinciri Hipopotamus bulunuyor....