29 / 04 / 2024

gülnar konutları

gülnar konutları

10 adet villadan meydana gelen Gülnar Evleri projesinde villalar 280 metrekare alanlarla tasarlandı. İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de 5 blok halinde yükselen Gülnar Evleri Deneyim İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor

Gülnar Evleri nerede? Havadan videosu!

Deneyim İnşaat tarafından Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Gülnar Evleri projesi 5 blok halinde yükseliyor. 280 metrekare 10 villadan meydana gelen Gülnar Evleri'nde yaşam başlamış durumda

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Gülnar için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Gülnar ilçesi içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Gülnar için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar Akdeniz başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar Akdeniz  projesinde bulunan 39 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

gülnar konutları Haberi

gülnar konutları


Gülnar Evleri Zekeriyaköy'ün havadan görüntüleri için...