05 / 05 / 2024

Gülpark Suits yeri

Gülpark Suits yeri

Toplam 45 adet dairesi bulunan projede ödeme planına göre 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

 Kiracılar dikkat! Kira oranları dudak uçuklattı

TÜİK'in açıkladığı bilgilere göre, enflasonun yüzde 1,18 artışa geçmiş olması kira fiyatlarına da etki etti. İşyeri ve ofislerin kira oranı da, 12 aylık TÜFE ortalaması üzerinden hesaplanıyor. Buna göre işyeri ve ofislere ocak döneminde en fazla yüzde 72,31 kira zammı yapılabilecek

Kiralara yüzde 72 zam! Bu kadarı beklenmiyordu!

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile beraber işyeri ve ofis kiralarına uygulanacak zam oranı da belli oldu. Buna göre işyeri ve ofislere ocak döneminde yüzde 72,31 zam yapılabilecek.

Müze ve ören yerlerine yüzde 45'e varan zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli! İşte yeni fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olan yeni müze ve ören yerleri fiyatları açıklandı. Galata Kulesi, Göbeklitepe, Efes Antik Kenti, Göreme Ören Yeri giriş ücretleri ne kadar? İşte müze ve ören yerleri yeni zamlı fiyatları...

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

İsveç hukukundan emsal karar: Uzaktan çalışan işçiye kira desteği!

Geçtiğimiz günlerde İsviçre'de uzaktan çalışma sistemi ile ilgili emsal bir karar alındı. Mahkeme sonucunda alınan karara göre; iş yeri evden çalışan işçisine bir miktar kira desteğinde bulunacak. 

5 soruda 'esnafa kira yardımı' tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası esnaflara yapılacak kira yardımı ile ilgili detayları paylaştı. Buna göre,  iş yeri kira olan esnafa, üç ay süreyle aylık 750 lira kira desteği verilecek.

Bu ay iş yeri ve konut kiralarına ne kadar zam gelecek?

Güncel düzenlemelere göre işyeri ve konut kiralarındaki artış oranları belli oldu. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği kira artış oranları açıklandı. Peki güncel düzenlemelere göre iş yeri ve konut kiralarındaki artış oranları ne oldu?

Emlak ofislerine resmen 20 metrekare zorunluluğu geldi!

Emlak ofislerine "metrekare" zorunluluğu getirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından emlakçılık faaliyetlerinde bulunan iş yerleri için yapılan düzenlemeye göre, iş yeri en az 20 metrekare olacak ve aynı iş yerindeki birden fazla işletmeci için 5'er metrekare eklenecek...

Emlak ofislerine 20 metrekare zorunluluğu geliyor!

Emlak ofislerine "metrekare" zorunluluğu getiriliyor. Bakanlık tarafından emlakçılık faaliyetlerinde bulunan iş yerleri için yapılan düzenlemeye göre, iş yeri en az 20 metrekare olacak ve aynı iş yerindeki birden fazla işletmeci için 5'er metrekare eklenecek...

Menemen’de pazar yeri inşaatı krizi çözüldü!

Menemen’deki pazar yeri krizi çözüldü. Yapılan karşılıklı protokole göre pazar yeri inşaatı için esnaftan para istenmeyecek.

Kat mülkiyetine tabi binalarda bağımsız alan nasıl kullanılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartmana ait sığınak ve bodrum girişteki dairenin kullanımına verilmiş. Bodrum tadilat edilerek 180 metrekare daire olarak kullanıyor. Dava açarak belediyede ve kayıtlarda sığınak ve bodrum gözüken yeri tahliye edebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Gökdelenden yuva olmaz!

Yüksek mimar, şair ve yazar Cengiz Bektaş, bugün İstanbul’da konut olarak yapılan gökdelenlerin insan yaşamı için uygun olmadığını dile getiriyor ve ekliyor: “Gökdelenden iş yeri olur, garaj olur. Hatta hastane bile olur ama yuva olmaz.” 

İşyeri kira artış oranı Mayıs 2018!

2018 Mayıs ayı kira artış oranları bugün belli oldu. Peki, ÜFE'ye göre işyeri kirası ne kadar artacak? TÜFE'ye göre işyeri kirası ne kadar artacak?

Gülpark Suits yeri Haberi

Gülpark Suits yeri

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Gülpark Suits Sefaköy projesi toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor. 


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile taksit veya firma bünyesinde 12 ay taksitlendirme sağlanıyor. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits Sefaköy daire...