14 / 05 / 2024

Gülpark Yaşam yılbaşı

Gülpark Yaşam yılbaşı

Gül Park Yaşam'da stüdyo daireler tükendi. Projede 1+1 daireler 160 bin liradan. 2+1 daireler 242 bin liradan ve 3+1 dairelerse 453 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yaşam yıl sonu başlayacak! 

ONAG Yapı devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerini tamamlayarak yıl sonuna kadar yaşamı başlatmayı planlıyor.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Mars 19'da yaşam son çeyrekte başlayacak! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Avcılar’da inşa edilen Mars19  Apartments’da yaşam yılın son çeyreğinde başlayacak. Projede ortalama metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor..

Dönüşümü, yaşam kalitesini yükseltecek fırsat olarak görmeliyiz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Can ve mal kaybının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen ve bugün vazgeçilmez bir zorunluluk olarak gördüğümüz kentsel dönüşüm sürecini, toplumun yaşam kalitesini yükseltecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz” dedi.

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Güneşli Park yılbaşında açık mı?

Güneşli Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park yılbaşında açık mı? Güneşli Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Güneşli Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Gülpark Yaşam yılbaşı Haberi

Gülpark Yaşam yılbaşı

Gül Park Yaşam'da stüdyo daireler tükendi. Projede 1+1 daireler 160 bin liradan. 2+1 daireler 242 bin liradan ve 3+1 dairelerse 453 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gül Park Yaşam'da açık/kapalı yüzme havuzları, süs havuzları, su ve bitki duvarları, basketbol sahası, voleybol sahası, sauna, kids club. 

fîtness center. oyun odası, hamam ve otopark bulunuyor. 


Gül Yapı, 2014 yılının bitmesine sayılı günler kala Gül Park Yaşam için düzenlediği yılsonu kampanyasıla konut alıcısına avantajlı ödeme seçenekleri ile karlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında ister 60 ay faizsiz, ister bir yıl hiçbir ödeme yapmadan daire sahibi olunabiliyor. Projede daire teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Yeni Şafak...