18 / 05 / 2024

Gülperi Ermuşat

Gülperi Ermuşat

SE İnşaat Altyapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülperi Ermuşat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 2 Haziran'da Şişli, H. Rıfatpaşa Mahallesi, Yavuz Sokak'ta kuruldu.

Kayserililere yeni konut müjdesi! Kayseri'de 648 konutun temeli iki gün sonra atılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamda ikinci etap 618 konutun temeli 2 gün sonra törenle atılacak.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bugün Babalar Günü mü? Babalar Günü'ne özel en anlamlı mesaj örnekleri neler? 

Haziran ayının en anlamlı günleri arasında yer alan Babalar Günü kutlamaları başladı. Bu anlamlı günü bir mesajla kutlamak isteyenler özel mesaj arayışına başladı. İşte Babalar Günü'nde atılacak en anlamlı mesajlar...

A101’de indirim yağmuru başladı! Yumuşatıcı 28,50 TL, bulaşık deterjanı 14,50 TL, domates salçası 31,50 TL...

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, 26 Mayıs Cuma günü yumuşatıcı 28,50 TL’ye, bulaşık deterjanı 14,50 TL’ye, domates salçası 31,50 TL’ye düştü. İşte 26 Mayıs 2023 A101 Market fiyat listesi...

Tam 16 ekonomist yorumladı! İşte Nisan ayı enflasyonu

Hükümet yetkililerinin sıkı mücadele ettiği ekonomik çıkmaz, Türk halkına zor günler yaşatıyor. Hayatın her sahasında zorluğunu hissettiren enflasyonun, ekonomistler nezdinde nisan ayında aylık yüzde 2,6 yükselmesi tahmin ediliyor.

Emekli maaşlarında son dakika! Hesaplamalar peş peşe geldi! Bunu görenlerin kalp atışları hızlanacak!

Emekli maaşlarında son dakika haberleri yakından izleniyor. Hesaplamalar peş peşe yapıldı. Emekliler bunu görünce kalpten gidebilir! İşte ayrıntılar...

Elektriği emen vampir cihazlara dikkat! Faturayı anında yüzde 20 yükseltiyorlar!

Son dönemlerde ülkemizde elektrik faturalarındaki büyük artış vatandaşlara zor günler yaşatırken, İngiliz uzmanlar, evlerde kullanılmayan fakat elektrik harcayan cihazlar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki evinizde ve iş yerinizde elektriğinizi emen cihazları biliyor musunuz?

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kanal İstanbul'un temeli 4 gün sonra atılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeniden gerçekleştirilen "Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi"nin açılış törenine katıldı. Karaismailoğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler 24 soruda tüm detaylarıyla!

Önceki gün temeli atılan KİPTAŞ İzmit  Çınar Evler projesinde 143 konut bulunuyor. 274 bin 50 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan daireler evi olmayan vatandaşlara satılacak. İşte KİPTAŞ Çınar Evler 24 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

İzmit Seka Park sahilindeki iskele yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden beri atıl vaziyette bulunan iskelenin yıkımına başlandı.

Gülperi Ermuşat Haberi

Gülperi Ermuşat

SE İnşaat Altyapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülperi Ermuşat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 2 Haziran'da Şişli, H. Rıfatpaşa Mahallesi, Y. Yavuz Sokak'ta kuruldu.


SE İnşaat Altyapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların altyapı, inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları, gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları, beton asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar,otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, camii, dispanser, sağlık merkezleri, ilkyardım tesisleri,...