06 / 05 / 2024

Gülsan Holding Şefik Gül

Gülsan Holding Şefik Gül

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 7 milyon 229 bin 488 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Şefik Yılmaz Dizdar ve Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ortaklığında kuruldu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

İdris Yamantürk vefat etti!

GÜRİŞ Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, 96 yaşında yaşamını yitirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Gülsan Holding Şefik Gül Haberi

Gülsan Holding Şefik Gül

Yurt içi ve yurt dışı inşaat müteahhitlik sektörünün duayen ismi, Gülsan Holding kurucularından Şefik Gül yaşamını yitirdi. 

Dünya'da yer alan habere göre; 1941 yılında Elazığ'da dünyaya gelen, 60 yılı aşkın süreden bu yana inşaat ve müteahhitlik sektörüne önemli hizmetler sunan Şefik Gül, Ankara’da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aynı zamanda memleketi Elazığ başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki hayır işleriyle de tanınan, uzun yıllar kulüp yönetimlerinde aktif olarak görevde bulunarak spor dünyasına da katkılar sunan Şefik Gül, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Gülsan Holding ile altyapıdan kamu ve özel sektör binasına, otoyoldan yüksek teknoloji ürünü köprülere uzanan geniş alanda çok sayıda eser bıraktı.

Küçük yaşta iş yaşamında

Duayen iş insanı Şefik Gül, babası Aziz Gül’ün yanında iş hayatına başladı. Babasının 1964'teki...