02 / 05 / 2024

Gülşen kızına ev alıyor

Gülşen kızına ev alıyor

Hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başlayan Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolarlık geniş bir daire arıyor. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı 4+1 dairelerden birini istiyor.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Varlık Fonu’na devredildiğinden beri zarar ediyor! PTT, 76 ilde zarar etti!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Varlık Fonu'na devredildikten sonra zarar etmeye başlayan PTT, KİT'ler arasında en çok zarar eden üçüncü kuruluş oldu!

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Gülşen kızına ev alıyor Haberi

Gülşen kızına ev alıyor

10 Haziran’da Barselona’da müzisyen Ozan Çolakoğlu ile evlenen Gülşen, hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başladı. Uzun zamandır Zorlu Center’da oturan şarkıcı, daha büyük bir eve geçmek için düğmeye bastı. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı fiyatı 5 milyon dolardan başlayan 4+1 dairelerden birini istiyor.


ŞANSLI KIZ!

Gülşen’in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Geçtiğimiz gün doktor çıkışı çocuğunun cinsiyetini soran muhabirlere “Henüz belli değil. Sağlıklı olsun yeter” diyen Gülşen’in kızı olacak. Ozan Çolakoğlu “Kız çocuğum olursa çok mutlu olurum”...