06 / 05 / 2024

Gültekin Grup turizm sektörü

Gültekin Grup turizm sektörü

Erkek giyim markası Crispino’yu 25 milyon lira yatırımla yeniden ayağa kaldıran Ali Rıza Gültekin, 5 yılda 100 mağaza açma hedefinin yanı sıra İstanbul ve Antalya’da yapacağı otellerle turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Bemer Grup İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bemer Grup İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Ve Turizm Limited  Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Maksuni Ergin tarafından kuruldu.

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

Pars Grup Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Gülen tarafından kuruldu.

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

Alfa Grup Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alfa Grup Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Sunar tarafından kuruldu. 

MKL Grup Turizm Otomotiv Kuyumculuk Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKL Grup Turizm Otomotiv Kuyumculuk Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mikayil Kutlu tarafından kuruldu.

Rise Grup Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rise Grup Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli Hüseyin Özen tarafından kuruldu.

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek, Hasan Hasgül, Suat Teymur ve Yaşar Çelen ortaklığında kuruldu.

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Yayla tarafından kuruldu. 

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ziver Turan tarafından kuruldu. 

Gültekin Grup turizm sektörü Haberi

Gültekin Grup turizm sektörü

Erkek giyim markası Crispino’yu 25 milyon lira yatırımla yeniden ayağa kaldıran Ali Rıza Gültekin, 5 yılda 100 mağaza açma hedefinin yanı sıra İstanbul ve Antalya’da yapacağı otellerle turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor.



Erkek giyim markası Crispino 1999 yılında kuruldu. Kısa sürede tanınan Crispino’nun sahibi olan grup sıkıntıya girince marka 2012 yılında el değiştirdi. 20 yıl Avusturya’da restoran işleten ve Türkiye’ye dönerek 2000 yılında markayı satın alan Gültekin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gültekin’in 25 milyon liradan fazla yatırım yaparak yeniden ayağa kaldırdığı Crispino şimdi hem yurt içinde hem yurt dışında mağazalar açarak büyümeyi hedefliyor. 5 yılda 100 markayı ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Crispino Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gültekin, inşaat faaliyetlerinin yanı sıra  turizm ve otelcilik alanlarında da yatırımlar için...