05 / 05 / 2024

Gülten Atmaca

Gülten Atmaca

Doruk Art Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülten Atmaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Doğa Parkı Evleri'nde kuruldu.

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Gülten İsot tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli iel Gülten Işıkadalı tarafından kurulsu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten İbişhükçü ve Zeki İbişhükçü tarafından kuruldu.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Tekeş tarafından kuruldu.

Ramazan Gülten kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yeni imar müdürüğüne yeni bir şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten atandı.

Gülten Atmaca Haberi

Gülten Atmaca

Doruk Art Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülten Atmaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Doruk Art Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlar ile şahıslar tarafından ihale edilecek yol köprü baraj kanalizasyon sulama kanaletleri liman her türlü konut ve işyerleri okul sanayi tesisleri benzerleri ve bayındırlık tesis ihalelerine katılmak inşaat taahhütlerinde bulunmak proje ve kontrolörlük hizmetlerinde bulunmak inşaatları  yapmak yaptırmak her türlü müteahhitlik işleriyle iştigal etmek.  2- İnşaat sanayinde kullanılan çimento, demir, kireç, tuğla, kum, çakıl, kereste, sunta gibi bilumum inşaat malzemeleri ile sıhhi tesisat, elektrik, iç ve dış dekorasyon malzemeleri bina ve...