06 / 05 / 2024

Gülyalı arazi fiyatları 2017

Gülyalı arazi fiyatları 2017

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

Arazi fiyatları artmaya devam edecek!

Arsa ve arazi fiyatları gündemdeki yerini korurken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda arazi fiyatlarının fi tarihinden bugüne kadar olduğu gibi sürekli artacağını belirterek, nedenini açıkladı.

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Arsa ve arazi fiyatları neden artıyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, bugünkü köşesinde gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte arsa ve arazi fiyatlarında yaşanan artışa da değinen Abdurrahman Yıldırım'ın 'Arsa ve arazide güçlü alım rant arayışı mı?' başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul çevresinde arazi fiyatları fırladı!

Kanal İstanbul projesinin SED raporunda yer alan bilgilere göre, projenin açıklanmasıyla arazi fiyatları fırladı. Arazi fiyatları 3'er aylık dilimler halinde sırasıyla 50-60 TL, 80-90 TL, 120-130 TL, 160-180 TL, 200-230 TL, 260-300 TL şeklinde arttı.

Kanal İstanbul güzergahında arazi fiyatları fırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kanal İstanbul ihalesinin yakın zamanda yapılacağını açıklaması, 2 yıldır yerinde sayan arazi fiyatlarında hareketlenmeye neden oldu. Bölgede arazi fiyatlarında yüzde 30’a yakın yükseliş öngörülüyor. 

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Kanal İstanbul arazi fiyatlarını artırdı!

Güzergahı belli olan Kanal İstanbul arsa ve arazi fiyatlarını hareketlendirdi. Emlak uzmanları yatırımcıları acele etmemeleri konusunda uyardı..

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Gülyalı'da arsa fiyatları üç katına çıktı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

Kanal İstanbul güzergahında arazi fiyatları 70 kat arttı!

Çılgın proje Kanal İstanbul’un güzergâhı kesinleşmedi ama Silivri’den başlayıp Küçükçekmece Sazlıdere Barajı’ndan Karadeniz’e uzanan alandaki arazilere para yağdı. Binlerce metre karelik bir alandaki arazi fiyatları fırladı.

Sea Pearl Ataköy güncel daire fiyatları!

Sea Pearl Ataköy güncel daire fiyatları 841 bin dolardan başlıyor. Sea Pearl Ataköy projesinin kendisine ait 1.200 metre sahil şeridi bulunuyor...

Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları!

İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu Viasea 'soğuk', 'ılıman' ve 'tropik' kuşaklardan oluşan iklim temalarını, dünyada ilk defa bir arada sunuyor. İşte Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları...

Gülyalı arazi fiyatları 2017 Haberi

Gülyalı arazi fiyatları 2017

Mayıs 2015'te hizmete açılan Ordu-Giresun Havalimanı, her iki şehrin ekonomisine doping etkisi yaptı. Bölgedeki arazi ve konut fiyatları katlandı, yatırımlarda büyük artış yaşandı. Giresun'un Bulancak ilçesinde 5 bin kişiye iş imkânı verecek Organize Sanayi Bölgesi kuruldu.


Havalimanı, bölgedeki taksiciden esnafa, çaycıdan berbere kadar herkese umut oldu. Ordu-Giresun Havalimanı açıldığı tarihten bu yana 1 milyondan fazla yolcuyu ağırladı. En çok değerlenen ilçelerden biri ise Ordu'ya bağlı Gülyalı oldu. Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, ilçede arsa fiyatlarının yükseldiğini belirterek, "İlçemizde havalimanı yapılmadan önce anayol kenarı ve havalimanını kuşbakışı gören yerlerde 1 dönüm arsayı 100-150 bin liraya almak mümkündü. Şu anda bu rakam iki-üç katına" dedi.


Sabah / Züleyha...