16 / 05 / 2024

gümüş 13 eylül 2022

gümüş 13 eylül 2022

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman şeklinde bilinen altından sonra, en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunan gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte gümüş fiyatları 13 Eylül 2022...

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım parası alan pek çok kişi Eylül 2023 ödemelerinin yatıp yatmadığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Çeyiz için ucuz eşya arayanlar müjde! BİM'in bomba indirimi 22 Eylül Cuma günü başlıyor! 

BİM haftanın indirimli ürünlerini tek tek yayımladı. BİM'de bu hafta pek çok ürün indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte BİM 22 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Beton fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı! 13 Eylül 2023 beton fiyatları

İnşaat sektörünün önemli malzemelerinden olan betona ocaktan bu yana rekor zam geldi.  Fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı. Peki beton fiyatları ne kadar? Güncel beton fiyatları kaç lira? 13 Eylül 2023 beton fiyatları

13 Eylül  Çarşamba dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika dolar/TL kuru

13 Eylül 2023 Çarşamba güncel dolar TL kuru ne kadar oldu? 13 Eylül 2023 Çarşamba 1 dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar? soruları araştırılıyor. İşte güncel dolar/TL kuru.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Demir fiyatlarına beklenmedik zam! Demir fiyat listesi güncellendi! 12 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Son günlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün beklenmedik zam geldi. Demir fiyat listesi sil başta değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı bugün kaç lira? 12 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Fiat'tan araba almak isteyenlere müjde! Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları

Son zamanlarda artan fiyatlar milyonların odağında yer alıyor. Zamlardan araba piyasası da nasibini aldı. Araba fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ederken, Fiat'tan sürücüleri sevindiren haber geldi. Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları.

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı! 13 Eylül'de bitiyor! Hemen bakın! 

Garanti BBVA, müşterilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka, 13 Eylül'e kadar 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili merak edilenler. 

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

gümüş 13 eylül 2022 Haberi

gümüş 13 eylül 2022

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak bilinen altından sonra, en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunan gümüş fiyatlarındaki son durum da merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, yatırımcılatın merak ettiği ve araştırdığı gümüş fiyatları bu yılın Ocak ayından itibaren sert düşüşler gösterdi. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olurken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da adeta şoka uğradı.

Peki yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş fiyatları haftanın 2. gününde ne kadar? İşte gümüş fiyatları 13 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Gümüş, yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunuyor. Ancak son zamanlarda meydana gelen düşüşler yatırımcıları endişelendirirken, gümüş almak isteyenler ve gümüşü olan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki...