10 / 05 / 2024

gümüş 20 temmuz 2022

gümüş 20 temmuz 2022

Pek çok kişinin bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlarca merakla araştırılıyor. İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın! Prefabrik ev fiyatı ne kadar, kaç TL? 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler günümüzde en çok araştırılan ve popüler yapılardan biridir.  Peki, prefabrik ev ne kadar? İşte prefabrik evlerin özellikleri ve 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Borsa İstanbul'da rekor yükseliş: TCMB faiz kararı etkili oldu! 20 Temmuz'da BİST'te en çok yükselen hisseler! 

20 Temmuz Perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), beklenenin üzerinde bir faiz artış kararı açıkladı. Bu karar, yatırımcıların güvenini kazanarak Borsa İstanbul'u hareketlendirdi.

20 Temmuz 2023 altın fiyatları tek tek açıklandı! İşte son dakika altın fiyatları! Hemen bakın!

20 Temmuz 2023 altın fiyatları tek tek açıklandı... Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları... Hemen bakın...

İş Bankası'ndan son dakika! Hemen buraya bakın, son gün 31 Temmuz!

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor... Bankadan gelen açıklamalara göre son gün 31 Temmuz 2023...

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Temmuz, acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Son gün 31 Temmuz 2023... Hemen buraya bakın, acele edin...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı!

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

gümüş 20 temmuz 2022 Haberi

gümüş 20 temmuz 2022

Pek çok kişinin bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlarca merakla araştırılıyor. 

Gümüş fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz ay 12 TL seviyelerine kadar çıkan gümüş fiyatları, küresel gelişmelerin etkisiyle düşüş gösterdi. Gümüş fiyatları önce 11 TL seviyelerine ardından da 10 TL seviyelerine kadar düşmüştü.

Gümüş fiyatlarında yaşanan düşüşler, yatırımcıların endişelenmesine neden olmuştu. Fakat bu değer kaybının ardından gümüş küllerinden yeniden doğdu ve 11 TL seviyesine erişti. Dalgalı seyrin devam ettiği gümüş yatırımcıları 'Gümüş kaç lira oldu?, Gümüş fiyatları ne kadar?, Gümüş ons fiyatı kaç lira?' sorularına cevap arıyor.

Peki gümüş fiyatlarında ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş ons...