08 / 05 / 2024

Gümüş Residence Harşit Yapı iletişim

Gümüş Residence Harşit Yapı iletişim

Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatla, 36 ay sıfır faiz ödemeler yapılıyor. Beylikdüzü Gümüş Residence fiyatları 92 bin 500 TL'den başlıyor...

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi! 81 ilde veriliyor! Siz de hemen alabilirsiniz!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

İTÜ Gümüşsuyu ve Maçka kampüslerindeki binaların satışı TBMM'de!

İTÜ Gümüşsuyu ve Maçka kampüslerinde bulunan tarihi binaların satışı TBMM gündemine taşındı. Baş, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gümüşhane'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yaylalardaki kaçak yapılaşmalarla ilgili konuştu. Memiş, yeni yapılarda kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Gümüşhane Harşit Köprüsü restore ediliyor!

Gümüşhane Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Torul ilçesinin her iki yakasını birbirine bağlayan tarihi Harşit Köprüsü'nde restorasyon çalışmalarının başladığını söyledi.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapılacak!

Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapılacak olan yeni üst geçidin betonarme prefabrik yapıdan oluşacağını söyledi.

Güzel Residence projesinin yapımına başlandı!

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Soyak Göztepe Residence satışa sunuldu!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Gümüş Residence Harşit Yapı iletişim Haberi

Gümüş Residence Harşit Yapı iletişim


Gümüş Residence projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.


3 bin 725 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Gümüş Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü Gümüş Residence projesi Harşit Yapı imzasını taşıyor.


Konut büyüklüklerinin 46 metrekare ile 103 metrekare arasında değiştiği Gümüş Residence Beylikdüzü ev fiyatları 92 bin 500 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. 


Beylikdüzü Gümüş Residence teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Gümüş Residence Beylikdüzü daire alanları stüdyolarda 46 metrekare, 1+1'lerde 66 - 77 metrekare, 2+1'lerde 103 metrekare olarak belirlendi.


Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı! 


Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı dahilinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, geriye kalan konut bakiye...