06 / 05 / 2024

Gümüşdere arazisi satılıyor

Gümüşdere arazisi satılıyor

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Gümüşdere arazisi satılıyor Haberi

Gümüşdere arazisi satılıyor

Gümüşdere Köyü'nün 590 dönümlük bir arazide olduğunu ve bunun 450 dönümünün tarım arazisi olarak kullanıldığını vurgulayan Mehmet Hatip Polat "Bu köy bu özelliği ile İstanbul'da sulak tarım yapılan ikinci tarım arazisine sahip. Burada 13 bin 900 tane meyve ağacımız var. 110 dönümlük alanda sera tarımı, 290 dönümlük arazide de açık tarım uygulanıyor. Köylüler bütün geçimini tarımla sağlıyor" dedi. İSKİ'nin daha önce tarım arazisinin 80 dönümlük bir bölümünde arıtma tesisi kurmak için çalışma yaptığını belirten Polat. şunları söyledi: 


"ISKİ'ye dava açtık. Ziraat Mühendisleri Odası tarım arazilerinde bir araştırma yaptı. Buranın 1. derece sulak tarım arazisi olduğuna dair rapor verdi. Biz de ISKİ'ye açtığımız davayı kazandık ve yürütmeyi durdurma kararı aldık." 8 Mayıs 2014'teyayımlanan Resmi Gazeteyle tarım arazilerinin Maliye arazisi olmaktan çıkarıldığını...