02 / 05 / 2024

gümüşhane emekliler için toki projesi

gümüşhane emekliler için toki projesi

TOKİ tarafından Gümüşhane Merkez ilçeye yapılacak olan 528 konutun ihalesi tamamlandı. Bazı kurumlann bu konutlardan kuramsal olarak blok bazında kontenjan istedikleri duyumunu alan Gümüşhaneli emekli işçi ve memullar, bu konuda öncelik emeklilerin ve vatandaşların olmalı diyorlar.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

İş Bankası'ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken İş Bankası'ndan emekliler için müjdeli haber geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, İş Bankası emeklileri sevindirecek rakamları arka arkaya paylaştı. İşte o detaylar...

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş için fırsat zamanını açıkladı! Bu rakamlardan alın! Gümüş yatırımcıları koşun

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş yatırımı yapanlar için gümüşte fırsat zamanının açıkladı. Gümüş almak isteyenler için rakam aralığı veren Memiş, yatırımcıları uyardı.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Gümüşhane Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Gümüşhane Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Gümüş bozdurmak isteyenler için tarih verildi! Panik yapmayın o gün geliyor

Piyasalarda tansiyon gittikçe yükseliyor. Gümüş fiyatları da yukarı yönlü harekete devam ederken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Şimdi gümüş bozdurmak mantıklı mı? sorusunu soran yatırımcılar için Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi.

gümüşhane emekliler için toki projesi Haberi

gümüşhane emekliler için toki projesi

TOKİ tarafından Gümüşhane Merkez ilçeye yapılacak olan 528 konutun ihalesi tamamlandı. Bazı kurumlann bu konutlardan kuramsal olarak blok bazında kontenjan istedikleri duyumunu alan Gümüşhaneli emekli işçi ve memullar, bu konuda öncelik emeklilerin ve vatandaşların olmalı diyorlar. 

Öte yandan; Gümüşhane'de yasayan Gümüşhaneli binlerce emekli vatandaş, TOKİ konutlarından emekliler için bir kontenjan tahsis edilmesini istiyorlar.


Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerekse Başbakanımızın ve Gümüshaneli emekli vatandaşlar, bu konuda Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'tan yardım beklediklerini, milletvekillerinin TOKİ nezdinde girişimde bulunarak emeklilere müjdeli haber vermelerini beklediklerini ifade ettiler. 


Gümüşhane'ye TOKİ tarafından yapılacak 528 konutun kurumlara lojman olarak tahsis edilmesi durumunda yıllardır TOKİ'den ev almayı hayal eden Gümüşhanelilere haksızlık olacağını belirten vatandaşlar, kurumlar kendi bütçelerinden lojmanlarını yapmalı. Vatandaşlar için yapılan konutlara dokunulmamalı diyorlar. 


TOKİ idaresinin gündeme getirdiği...