16 / 05 / 2024

gümüşhane motorlu taşıtlar

gümüşhane motorlu taşıtlar

Gümüşhane Belediye Meclisi, Fatih Dolmuş ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi bünyesindeki 45 minibüs otobüse dönüştürülecek. Hayata geçirilen projenin ilk adımı olarak dönüştürülen 23 otobüs hizmete başladı..

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde son ödeme günü yaklaşıyor...

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi ilk taksiti Ocak ayında gerçekleştirilmektedir. Buna göre, araç sahiplerinin son tarihe dek ödemeleri tamamlamaları gerekiyor.

Araç sahipleri dikkat! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için son 2 hafta kaldı...

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde gecikme faizi olmaması için ilk taksitlerin, 31 Ocak 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Buna göre, ikinci taksit ödemeleri Temmuz ayında yapılacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

MTV ödemesinde gecikmeyin! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için son günler...

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde ikinci taksitlerin ödemesi için son tarih 30 Kasım 2023 olarak açıklandı. Bu ödeme zamanında yapılmazsa, aylık yüzde 3.5’lik gecikme zammı söz konusu olacağı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ne zaman ödenecek? Hangi araç ne kadar Ek MTV ödemesi yapacak?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) bu sene bir defaya mahsus olmak üzere iki defa daha ödenecek. Ek MTV ödemesinin birincisi ağustos sonu, ikincisi ise kasım sonunda yapılacak. İşte MTV ödemelerine ilişkin detaylar...

MTV son ödeme tarihi ne zaman? Motorlu Taşıtlar Vergisi taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinin uzatılıp uzatılmadığı gündemde sorgulanmaya başladı. Peki, MTV son ödeme tarihi ne zaman? Motorlu Taşıtlar Vergisi taksit ödeme süresi uzatıldı mı? İşte detaylar...

2023'te Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki kez ödenecek mi? Araç sahiplerini nasıl etkileyecek?

Araç sahiplerini üzecek bir haber geldi. 2023 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki kez ödenecek. Karara göre ek ödeme alınacağı belirtildi. Bütçede değişikliğe neden olacak bu verginin detayları belli oldu. İşte 2023’te ödenecek MTV vergisi ücretleriyle ilgili tüm detaylar haberin devamında…

Hangi araç sahibi kaç TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? MTV 2023 kaç lira oldu? Araçlara göre hesaplandı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) oranlarında güncellemeye gidildi ve 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ile mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına yükseltildi. Peki hangi araç sahibi kaç TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? MTV 2023 kaç lira oldu? Araçlara göre hesaplandı!

TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? TOGG MTV belli oldu mu?

Yerli otomobil olan TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi açıklandı mı? TOGG T10X MTV fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar!

2023 Motorlu Taşıtlar Vergisi ne kadar zamlandı? Ocak ayı MTV kaç TL oldu?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), yılda iki defa ödeniyor. 2023 yılının gelişiyle birlikte araç sahiplerinin en fazla merak ettiği konular arasında bulunan MTV vergisinin kaç TL zam göreceği konusu da açıklığa kavuştu.   

Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 25 zam!

Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde Emlak Vergisi Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 25 oranında zam yapıldı.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

gümüşhane motorlu taşıtlar Haberi

gümüşhane motorlu taşıtlar

GÜMÜŞHANE Belediye Meclisi, Fatih Dolmuş ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi bünyesindeki 45 minibüsün otobüse dönüştürülmesini kararlaşürdı. Projenin ilk aşaması, 23 otobüsün hizmete girmesiyle başladı. 


Gümüşhane Kültür Merkezi önünde dün düzenlenen törene, Gümüşhane Belediye Başkam Mustafa Canlı, Güneş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GÜSIAD) Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Güneş, Otokar AŞ Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkam İsmail Akçay, Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği ve Şoförler Odası Başkam Ali İsmaü Daltaban, Doğan Çağrı Merkezi İdari Müdürü Halit Doğan ve Fatih Dolmuş ve Motorlu Taşıtlar Kooperatif Başkam Osman Şeker ve çok sayıda dolmuş sürücüsü ve vatandaş...