15 / 05 / 2024

Gümüşhanede 6 bina tahliye edildi

Gümüşhanede 6 bina tahliye edildi

Gümüşhane Merkeze bağlı Hasanbey Mahallesi Şehit Özkan Şişman Sokak'taki bir inşaatın temel kazısı sırasında, üç kattan oluşan iki binanın dış cephesinde bulunan merdivenler çöktü.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

İzmir'deki 17 diri fay arasında yer alan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor. Söz konusu fay hattı, 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip...

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023

Analistler  Çin ekonomisinin yeniden açılmasıyla, gümüşün altına göre daha iyi performans sağlayacağın öngörüyor. Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023.

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Gümüş en son 1980'de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!

Son günlerin en çok tartışılan yatırım araçları arasında yer alan gümüş yatırımcısına son 2 yılda gram bazında 6 ons bazında ise 2 kat kazandırarak dikkatleri üzerine çekti. İşte gümüşteki yükselişin detayları…

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları, geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselmeye başladı. Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Bir günde yüzde 9 değer kazanmıştı! Gümüş ne kadar olacak? Yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Uzman isim rakam verdi: Gümüş fiyatları 6 ay sonra bu kadar olacak! Gümüşte son dakika

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını  takip ediyor. Gümüş 2022 senesinde kötü bir yıl geçirirken; bundan sonraki seyrinin nasıl olacağı merak ediliyor. Uzmanlardan gümüş fiyatlarında 6 ay sonrası için fiyat geldi...

Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? Bu rakamları duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 6 Ağustos 2022!

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşhanede 6 bina tahliye edildi Haberi

Gümüşhanede 6 bina tahliye edildi

Gümüşhane'de yıkılma tehlikesi bulunan 6 binada yaşayanlar tahliye edildi.


Merkeze bağlı Hasanbey Mahallesi Şehit Özkan Şişman Sokak'taki bir inşaatın temel kazısı sırasında, üç kattan oluşan iki binanın dış cephesinde bulunan merpenler çöktü.


Çökme nedeniyle inşaat alanındaki çalışmalar durduruldu. Gümüşhane Belediyesi ekipleri, bu binalar ile inşaat alanı yakınındaki 4 binayı daha, olası yıkılma tehlikesine karşı boşaltma kararı aldı.


Karar üzerine 6 binadaki 24 dairede yaşayanlar, inşaat firmasının işçilerinin de yardımıyla tahliye edildi. Ailelerin bazılarının firma tarafından kiralanan evlere taşındığı, bazılarının da otellere yerleştirildiği öğrenildi.


Tahliye edilen evler, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.


AA



Haber Taka Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gümüşhane’de kooperatif yapmak için boşaltılan alanın etrafındaki 2 evin balkon ve diğer uzantıları sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle yıkıldı.


Hasanbey Mahallesi, Hasanbey Caddesi, Şehit Özkan Şişman Sokak'ta bulunan evlerin...