16 / 05 / 2024

gümüşhanede kaç tünel var

gümüşhanede kaç tünel var

Gümüşhane, Türkiye'nin karayolu ağı üzerinde en fazla tünele sahip ili olma özelliğini taşıyor. Gümüşhane'de trafiğe açık ve yapımı süren toplam 52 tünel bulunuyor.

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları

27 Nisan 2023 Perşembe günü gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

12,25 TL'yi gören gümüşten geri vites! Gümüş yatırımcıları dikkat! Sakın bunu yapmayın

Gümüş fiyatları bu hafta, dolar endeksinin 110 seviyesine gerilemesini fırsat bilerek 12,25 lira seviyesine yükseldi. Ardından fed faiz kararı sonrası geri vitese takarak düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

12 TL barajını geçen gümüş gümbür gümbür geliyor! Gümüş için zirve rakam açıklandı

Gümüş fiyatları son haftalarda sert düşüşler yaşadı. Geçtiğimiz hafta 12,20 TL seviyesine yükselen gümüş tekrar düştü. Bugün gümüş tekrar 12 TL barajını geçerek gümbür gümbür geliyor. 

gümüşhanede kaç tünel var Haberi

gümüşhanede kaç tünel var

Gümüşhane, Türkiye'nin karayolu ağı üzerinde en fazla tünele sahip ili unvanını elinde bulunduruyor. Anadolu Ajansı muhabirlerinden Veysel Kara'nın haberine göre, Gümüşhane'de, 496 kilometrelik karayolunun 15 bin 803 metresi tünellerle geçiliyor. Şehirde 10 tünelin de tamamlanmasının ardından karayolu ağının 30 kilometresi daha tünellerle geçilmiş olacak.



Avrupa'nın en uzunu olma özelliğine sahip Zigana Tüneli de Gümüşhane'den geçiyor. Zigana Tüneli'nin yüzde 36'sı tamamlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor.



Gümüşhane Valisi Okay Memiş, AA muhabiri Veysel Kara'ya açıklamalarda bulundu.  Memiş, "Kayalıkların üzerine kurulmuş bir şehiriz. Bu coğrafyadan dolayı 52 tünelle adeta tüneller şehriyiz. Ulaşımımızı tünel olmadan sağlamamız pek mümkün değil." dedi. 


Zigana Tüneli gurur kaynağı

Zigana Tüneli'nin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Memiş, "Zigana Dağı, ülkemizin turistik ve görsel güzelliği...