02 / 05 / 2024

Gümüşsuyunda rağbet gören daire

Gümüşsuyunda rağbet gören daire

İstanbul Beyoğlu’nda yaşayan Sirvant Markoviç 1990’da, eşi ise 1997’de öldü. Sahipsiz kalan 1 milyon TL’lik daireleri ise ortalığı fena karıştırdı.

Gümüşsuyu'ndaki 1 milyon TL'lik dairenin mirasçısı aranıyor!

İstanbul Beyoğlu’nda yaşayan Sirvant Markoviç 1990’da, eşi ise 1997’de öldü. Sahipsiz kalan 1 milyon TL’lik daireleri Gümüşsuyu Muhtarlığı’na dönüştü.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Tüp fiyatlarına zam geldi! Tüp fiyatlarını gören yemek yapmaktan korkuyor! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi

Yüksek enflasyondan dolayı sürekli olarak zam gelen tüm fiyatlarına beklenen Ağustos zammı geldi. Tüp fiyatların gören evinde yemek yapmaktan korkar hale geldi. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu?  Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklanan rakamları gören buz kesti! 9 Mart 2023 fiyat listesi

Buğday, arpa, mısır başta olmak üzere tarım emtialarındaki son durum merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklanan rakamları gören buz kesti! 9 Mart 2023 fiyat listesi

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

Birçok kişi bunu araştırıyor! Depremde hasar gören araçlar kaskodan para alacak mı?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen büyük depremlerde onbinlerce araç da enkaz altında kalarak, büyük bölümü hurdaya çıktı. Peki deprem nedeniyle hasar gören araçlara trafik sigortası ve kasko ödeme yapıyor mu? İşte birçok kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı…

Gümüşsuyunda rağbet gören daire Haberi

Gümüşsuyunda rağbet gören daire

İstanbul Beyoğlu’nda, Gümüşsuyu Caddesi sağlık Apartmanı’ndaki daireyi 1971 yılında satın alan Macar asıllı Yanoş Markoviç, uzun yıllar Türkiye’de ticaretle uğraştı. Ermeni asıllı eşi Sirvant Markoviç’i 1990’da kaybeden Yanoş Markoviç, 1997’de öldü. Çocukları bulunmayan ailenin dairesi atıl hale geldi ve sahipsiz kaldı. Gümüşsuyu Muhtarı Çiğdem Nalbantoğlu, mahallelinin şikâyeti üzerine Beyoğlu Kaymakamlığı’na başvurdu. Kaymakamlığın sözlü oluru ile daire muhtarlık olarak kullanılmaya başlandı.


KIZI MİRASÇI OLDU

Habertürk'ten Güngör Karakuş'un haberine göre, 2013 yılında gayrimüslimlerin mallarıyla ilgili hukuki işlem yürüten bir emlak firması, Sirvant Markoviç’in ilk eşinden olan kızının ABD’de yaşadığını öğrenince harekete geçti. ABD’ye giden şirket yetkilileri, Markoviç’in kızı Alice Boronkay ile görüşerek, Gümüşsuyu’ndaki daire hakkında bilgi verdi.


Boronkay’dan vekâlet alan şirket yetkilileri, İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi’ne mirasçılık belgesi istemiyle dava açtı. Mahkeme miras...