30 / 04 / 2024

Gün Er İnşaat

Gün Er İnşaat

2006 yılında Özsaya Turizm ve Gün-Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları oturuma açılacakmış. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut satmış.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Değer artış kazancı vergisi 2. taksiti son günü!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, gayrimenkuller için ödenen vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de yer alıyor. Senede iki taksitte ödenebilen değer artış kazancı vergisi 2. taksiti son günü yaklaşıyor..

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Göçay İnşaat'ın acı günü! İbrahim Ethem Özbay vefat etti!

Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı İbrahim Ethem Özbay hayatını kaybetti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nden kaldırıldı.

Birleşim İnşaat'ın acı günü! Cavide Güler vefat etti!

Birleşim İhtiyaç Maddeleri Teks. İnş. Otom. Paz. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ortaklarından Serhat Kanlıca'nın anneannesi Cavide Güler vefat etti. Birleşim İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Ruto İnşaat'ın acı günü! Fatma Diker vefat etti!

Ruto İnşaat'ın Onursal Başkanı Cemal Diker'in 75 yıllık eşi Fatma Diker 7 Mayıs Cumartesi günü vefat etti. Fatma Diker'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çengelköy Mezarlığı'ndaki Kerem Aydınlar Camii'nden defnedilecek.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Değer artış vergisi beyanı için son gün bugün!

Değer artış kazancı vergisi, gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılması halinde ödeniyor. Vergi için öncelikle beyan veriliyor. Değer artış vergisi beyanı için son gün bugün..

Değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün bugün!

Değer artış kazancı vergisi, gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergiler arasında yer alıyor. Mart ve Temmuz ayları olmak üzere iki taksitte verilen değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün bugün..

Değer artış vergisi beyanı için son gün yarın!

Mart ayının 25. günü akşamına kadar verilmesi gereken beyanname süresi GİB tarafından yapılan açıklama ile 31 Mart'a kadar uzatıldı. Buna göre, değer artış vergisi beyanı için son gün yarın..

Değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün yarın!

Değer artış vergisi senede iki eşit taksit halinde yapılıyor. 2016 yılı değer artış kazancı beyan ve ödeme dönemi 31 Mart'a kadar devam ediyor. Buna göre, değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün yarın..

Değer artış kazancı 1. taksit ödemeleri için son 2 gün!

Taşınmaz malların elden çıkarılmasından doğan vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de yer alıyor. 31 Mart'ta sona erecek değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son 2 gün kaldı..

Değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son 4 gün!

Vergi takvimine göre 31 Mart'ta sona erecek değer artış vergisi 1. taksit ödemeleri için son 4 gün kaldı. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz ayında yapılacak..

Gün Er İnşaat Haberi

Gün Er İnşaat



'Önce otur, sonra öde' sistemi geldi


EKONOMİ SERVİSİ


   Özsaya Turizm ve Gün - Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları ağustos ayında oturuma açılıyor. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut sattı.

   Bu sistem, projeden konut alanın kredi maliyetini ortadan kaldırıyor. Alıcı, beğendiği dairenin satış bedelinin yüzde 15'ini peşin verirken, kredisinin geri ödemesine satın aldığı tarihten 1 yıl sonra başlayacak. Bu arada başka hiçbir ödeme yapma zorunluluğu da olmayacak. Evine 30 Ağustos 2006'dan sonra taşınabilecek. 

   İsteyen, bir yıl sonra ödemeye başlamak üzere 48 ay vadeyle aynı bankadan dekorasyon kredisi de kullanabilecek. Ödemeye...