03 / 05 / 2024

gün ışığı konaklarında icradan satılık villa

gün ışığı konaklarında icradan satılık villa

Büyükçekmece'de 950 metrekare alana sahip C-tipi villa ve Beylikdüzü Osmanoğulları Residance 7'de 150 metrekare dükkan 2 milyon 650 bin TL'ye satılacak...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

Akbank, Babalar Günü’ne özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Babalar Günü kapsamında Senyorapp’ten ücretsiz 12 aylık üyelik vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Dolarda görülmemiş kıyamet! 1 doların 14 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı, duyanlar resmen aklını yitirdi!

Doların 14 gün sonrasında ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duyan cüzdanını kapıp dövizciye ışınlanacak. Analistler peş peşe  izahat yaptı. Hemen bakmayan, bin pişman! İşte tüm ayrıntılar...

Borsadan, yılın ilk işlem gününde tarihi rekor! En fazla hangi sektör kazandırdı?

2022’nin getiri şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl gün bazında üst üste rekorlar kırarak seneye veda eden Borsa İstanbul, 2023 senesinin ilk işlem gününde de yeni bir rekora imza attı.

HUAWEI Anneler Günü'ne özel Teknolojik ürünlerde indirim yaptı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

HUAWEI Anneler Günü'ne özel indirimlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Birçok üründe kampanya başlattı. Peki, HUAWEI hangi ürünlere indirim yaptı? HUAWEI Anneler Günü kampanyasında neler var? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

LC Waikiki'den binlerce üründe Anneler Günü'ne özel yüzde 30 indirim! Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Hazır giyim perakendeciliğinde Türkiye'nin önde gelen markaları arasında yer alan LC Waikiki'de Anneler Günü kampanyası başladı. Peki LC Waikiki Anneler Günü kampanyası'nda hangi ürünler var? İşte detaylar....

Bernardo'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı! Bernardo Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Bernardo'da dev Annneler Günü indirimi başladı. Bernardo, seçili ürünlerde Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Peki Bernardo Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

English Home'da şimdi yüzde 50 indirim başladı! English Home Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Anneler Günü kampanyası başlatan firmalar arasında English Home da bulunuyor. Peki English Home Anneler Günü kampanyasının detayları neler? English Home Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

ÇEİS'ten Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü için farkındalık çalışması!

ÇEİS, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü kapsamında gerçekleştirdiği çeşitli çalışmalar ile üye fabrikalarının çalışanlarının Nisan ayı boyunca bilinçlenmelerini sağladı. ÇEİS, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliklerinde “Solunum Yoluyla Bulaşan Hastalıklar” temasını seçti...

gün ışığı konaklarında icradan satılık villa Haberi

gün ışığı konaklarında icradan satılık villa

Büyükçekmece'de 950 metrekare alana sahip C-tipi villa ve Beylikdüzü Osmanoğulları Residance 7'de 150 metrekare dükkan Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 2 milyon 650 bin TL olan gayrimenkullerin satışı 14 Ocak 2013 tarihinde 08:50 ile 09:10 saatleri arasında 20 dakika arayla Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü odasında geçekleşecek. İkinci arttırma ise 24 Ocak 2013 tarihinde aynı yerde ve saatte yapılacak.


Detaylı bilgi için