27 / 04 / 2024

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.



Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen BIST 100 endeksi, 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördü ve bugün saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 47,71 puan ve yüzde 0,76 değer kazancıyla 6.318,13 puan şeklinde oldu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, toplam işlem hacmi 60,3 milyar TL düzeyinde gerçekleşti.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Paylaşılan detaylara göre, bankacılık endeksi yüzde 1,10 ve holding endeksi yüzde 0,94 değer kazandı. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, sektör endeksleri arasında en çok kazandıran ise yüzde 3,30 ile finansal kiralama, faktoring, en çok gerileyen de  yüzde 1,14 ile elektrik şeklinde oldu.

Peki Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan ödemeler dengesi verilerine göre, Mayıs 2023'te cari işlemler hesabı ne kadar açık verdi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön