09 / 05 / 2024

Günay Erdem kim

Günay Erdem kim

Uluslararası nitelikte bir ofis niteliği taşıyan Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri olan Mimar Günay Erdem kimdir? Günay Erdem ne zamandan beri bu işin içinde? Günay Erdem hangi işlere imza attı?

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

3600 ek göstergede son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur ve emekli bu haberi bekliyor. 3600 ek göstergede ağustos ayı itibarıyla son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar…

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Donald Trump'ın duvar projesine Türk mimarlardan öneri!

Donald Trump’ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar için proje sunma yarışına Türkiye’den de mimar kardeşler Sunay ve Günay Erdem katıldı. İki mimar, duvarın ‘park’ şeklinde inşa edilmesini söyledi.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Günay Erdem kim Haberi

Günay Erdem kim

Günay Erdem kimdir?

Günay Erdem, 1978'de Bulgaristan Şumnu doğumlu. 1989'da Türkiye'ye yerleşen Mimar Günay Erdem, bugün Erdem Mimarlar’ın sahiplerinden biri.


Günay Erdem, 2001 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 2006 yılında ODTÜ Mimarlık Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. 2006 yılında AÜ Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı'nda başladığı doktora çalışmalarına devam etmektedir. 


1998 yılında, kardeşi Sunay Erdem ile ortaklaşa Erdem Mimarları'ı kurdular. Hem yurtiçi, hem yurtdışında, bir çok mimari ve kentsel tasarım projeleri gerçekleştirdi. Birçok projesi ulusal ve uluslararası mimari dergilerde yayınlandı. 


Ulusal-uluslararsı yirminin üzerinde ödülün yanısıra, 2010 Yılı II. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri Yılın Üstin Başarı Ödülü, 2010 Yılı 12. Ulusal Mimarlık Ödülleri, Fikir Sunum Dalında Başarı ödülü sahibidir. 


Günay Erdem, Türkçe, İngilizce, Bulgarca, Rusça, Makedonca ve diğer Slav dillerini bilmektedir.


Erdem Mimarlar

Erdem Mimarlar, çağdaş mimarlık,...