06 / 05 / 2024

Günay Yavaş kimdir

Günay Yavaş kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Günay Yavaş, 1969 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. İşte özgeçmişi...

Günşen Günay kimdir?

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

Günay Yavaş kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Günay Yavaş, 1969 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. İşte özgeçmişi...

Fazilet Güneş Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan Fazilet Güneş Akkuş kimdir? Fazilet Güneş Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fazilet Güneş Akkuş'un biyografisi..

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gökhan Kanal kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal kimdir? Gökhan Kanal, bugüne kadar hangi işlere görev aldı? İşte TKGM Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal...

Cem Gürpınar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar kimdir? Cem Gürpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar..

TRT Radyo Verici İstasyonu tadilat ihalesini Ervan Günay İnşaat kazandı!

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 2014/59081 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Ervan Günay İnşaat kazandı..

Sadi Göğdün kimdir?

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Sadi Göğdün kimdir? Sadi Göğdün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Sadi Göğdün..

Ertuğrul Günay: Çeşme Kuşadası'na benzemesin!

Kültür ve Turizm eski Bakanı, bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Çeşme’de tartışma konusu olan TOKİ evlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Günay, “Toplu konut gündeme seçimden önce gelmişti" dedi

Gökalp Baykal kimdir?

Türk müzisyen, mimar, öğretim görevlisi ve yazar Gökalp Baykal kimdir? Müzisyen ve Mimar Gökalp Baykal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökalp Baykal'ın biyografisi..

Özlem Gökçe kimdir?

Türk mimar, finansçı ve iş kadını Özlem Gökçe kimdir? Özlem Gökçe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Gökçe, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Gökçe...

Ali Gökçöl kimdir?

Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl kimdir? Ali Gökçöl bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Gökçöl, ne zamandan beri Antalya Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Günay Yavaş kimdir Haberi

Günay Yavaş kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Günay Yavaş, 1943 yılı İstanbul doğumludur. 


1969 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1971-2006 yılları arasında İstanbul Barosu'nda serbest avukatlık yapan Günay Yavaş, meslekte 35 yıl plaketi almıştır ve halen İstanbul Barosu'nda kayıtlı...