17 / 05 / 2024

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Oğuz Gündoğdu :Yıkımın sebebi eski binalar!

İzmir'de meydana gelen deprem  çok sayıda binanın yıkılmasına neden oldu. Jeofizik Uzmanı Oğuz Gündoğdu'na göre; bu binaların yıkılmasının nedeni, binaların yaşlı olması.

Dr. Oğuz Gündoğdu'dan korkutan açıklama: O fay hala aktif!

Marmara Denizi’nde yaşanan 4,2 büyüklüğündeki deprem İstanbul’un birçok ilçesinde hissedildi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından korkutan açıklamalarda bulunan Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, “Marmara’nın içinde Silivri’nin açıklarında bir yoğunluk var" dedi.

Agf Gayrimenkul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agf Gayrimenkul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gülteki tarafından kuruldu.

Aysel Gündoğdu: Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine konut sektörü de dahil edilmeli!

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için yürürlüğe konulan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini değerlendi...

Trade İnşaat Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Trade İnşaat Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Iryna Mylenko, Murat Türk ve Yana Knysh ortaklığında kuruldu. 

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Gündoğdu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ŞANS OYUNLARI -Resmi olarak milli piyango idaresinden ve ya bu idarenin öngördüğü kurum ve kuruluşlardan gerekli izinleri almak kaydıyla resmi olarak oynayılan her türlü şans oyunlarının (iddia, sayısal loto, şans topu, spor toto, on numara) bayliği almak ve fiilen çalıştırmak ve işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi k adres; HÜRRİYET MAH.BERKİN SK.BAYRAM ERGÜN APT.NO:17/2...