18 / 05 / 2024

güneş paneli fiyatları

güneş paneli fiyatları

Yaşar Üniversitesi MYO Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Gürkan: "İzmir'de 300 gün eksik olmayan güneş, şehrin tüm elektrik ihtiyacını karşılayabilir. Kentsel çatılar kiremitle değil, güneş paneliyle kaplansın"

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

İstanbul'da binaların çatılarına güneş panelleri kurulacak! 

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da uygun binaların çatısına güneş paneli kurmayı planladıklarını açıkladı.

105 Güneşli fiyatları!

105 Güneşli fiyatları haberimizde yer alıyor. Uyumazlar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor.  

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Kaliforniya'da konutlara güneş paneli zorunluluğu geliyor!

Enerji verimliliği ve tasarrufunun yanı sıra yenilenebilir enerjiyle karbon emisyonunu azaltmak isteyen ABD'nin Kaliforniya Enerji Komisyonu bir ilke imza atarak yeni yapılacak konutlarda güneş paneli bulundurulmasını zorunlu hale gelecek. 

Nef 36 Güneşli fiyatları!

Nef 36 Güneşli fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Güneş paneli teşviki inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Hükümetin, çatılardaki güneş paneli kurulumunu teşvik için düğmeye basması inşaat sektörünü de heyecanlandırdı. Müteahhitler, bu durumun konut satışlarını olumlu etkileyeceğini düşünüyor.

Kiler GYO Referans Güneşli fiyatları 2017!

Kiler GYO Referans Güneşli fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Referans Güneşli projesinde 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nurol Park Evleri Güneşli fiyatları 2017!

Nurol Park Evleri Güneşli fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nurol Park Güneşli fiyatları 2017!

Nurol Park Güneşli fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor...

güneş paneli fiyatları Haberi

güneş paneli fiyatları

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. İlker Gürkan, İzmir'in 300 gün güneş alan bir kent olduğunu belirterek, "Altyapısını tamamlaması halinde kentin tüm elektrik ihtiyacı güneş panelleriyle karşılanabilir" dedi. Sıcak orta kuşakta yer alan ve 300 gün güneş gören İzmir, bu potansiyeli elektriğe çevirmek için altyapı imkanlarının artmasını bekliyor. Yaşar Üniversitesi MYO Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Gürkan, İzmir'in güneş ışınlarını alma açısından çok şanslı olduğunu vurgulayarak, kentsel dönüşümde bu zenginliğin kullanılması gerektiğini söyledi. 


Yaygın hale gelmeli

Gürkan, "Kentsel dönüşüm güneş enerjisinden yararlanmamız açısından büyük bir fırsat. Yeni binaların cephelerine veya çatılarına konacak güneş panelleri, elektrik ihtiyacını karşılamaya yeter. Yeni kentleşme hareketiyle kentteki binaların yarısına konulacak güneş panelleri ile tüm şehrin elektrik ihtiyacı karşılanır. Bu...