03 / 05 / 2024

Güneşevler Kooperatifi son durum ne

Güneşevler Kooperatifi son durum ne

Esnaf gezilerini sürdürerek halkın sorunlarını yerinde dinleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yoğunluğun arasında Doğukent bölgesinde yapımına başlanan Güneşevler Kooperatifinin temeline ilk harcı koydu.

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Borsa'da son dakika! BİST 100 güne 6.688 puandan başladı!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,09 yükselişle 6.688,10 puandan başladı.

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

Mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Tarımsal destekler ne zaman yatacak? Mazot gübre destek ödemesinde son dakika! 

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere verilen mazot gübre desteğindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Tarımsal destekler ne zaman yatacak?

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 artışla 4.605,61 puandan başladı.

Borsa yeni güne düşüşle başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,35 azalışla 4.546,13 puandan başladı.

Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılacağını söylemişti. Peki Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Gübre fiyatlarındaki son durum ne? Nisan ayı gübre fiyatları ne kadar oldu?

Gübre fiyatlarındaki son durum vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte nisan ayı gübre fiyatları!

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş fiyatları bu sene tam bu kadar olacak! Şimdi siz de bu rakama bakın!

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki gümüş yükselir mi? Gümüş bu yıl ne kadar olacak?

Güneşevler Kooperatifi son durum ne Haberi

Güneşevler Kooperatifi son durum ne


Bir taraftan kitap ve kültür fuarıyla, diğer taraftan esnaf gezilerini sürdürerek halkın sorunlarını yerinde dinleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yoğunluğun arasında Doğukent bölgesinde yapımına başlanan Güneşevler Kooperatifinin temeline ilk harcı koydu. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde yapılan Güneşevler Toplu Konut projesinin ilk harcını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç koydu. Kahramanmaraş'taki dar gelirlilere yönelik konut açığının farkında olan başkan Erkoç, önümüzdeki yıl bitirilmesi amaçlanan Gölkent kooperatifindeki dairelerin de Ocak ayında sahiplerine teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti. 

İnşaat çalışmaları başlayan Güneşevler Toplu Konutlarında incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. 

Başkan Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Güneş Evler Yapı Kooperatifimizin temeli atıldı, betonları dökülüyor. İnşallah buradan 1500 civarında vatandaşımız...