18 / 05 / 2024

Güneşi Beklerken Fenerbahçe Koleji

Güneşi Beklerken Fenerbahçe Koleji

Fenerbahçe, Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinin de çekildiği Fenerbahçe Koleji ve ek binalarının da bulunduğu 26 bin 538,75 metrekare araziyi Milli Emlak ihalesinde 70 milyon 80 bin TL teklif ile aldığını duyurdu.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Depremden hasarsız kurtaran sismik izolatör ne işe yarıyor? Binalara sonradan eklenebilir mi?

Türkiye’nin 10 ilini birden vuran deprem, binaların güçlendirilmesi gerçeğini bir kez daha acı şekilde hatırlatırken, depremde iki kamu hastanesinin ayakta kalmasını sağlayan sismik izolatör, en çok araştırılan konular arasında. Peki sismik izolatör nasıl çalışıyor, ne işe yarıyor?  

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Dolarda yaşanan hareketlilik sonrası piyasalarında ne olacağı yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen koşun bakın, keşke demeyin.

Kira şerhi nedir? Kira şerhi ne işe yarar?

Kira sözleşmesi ev sahibi ile kiracının haklarını güvence altına alıyor. Bu sözleşme ile birlikte tarafların belirlenen kurallara uyması gerekli oluyor. Kiracı ve ev sahibinin anlaşması durumunda kira şerhi de yaptırılabiliyor. Peki kira şerhi nedir? Kira şerhi ne işe yarar?

Gümüşün yükseleceği kritik tarih açıklandı! Gümüş şimdi ilmek ilmek işleniyor, o güne hazır olun...

Gümüş, şu günlerde altın ile birlikte yükselmeye devam ediyor. Gümüşe yatırım yapanlar gümüş ne zaman yükselecek? Gümüş yükselecek mi yoksa düşecek mi? diye merak ediyor. Oysa ki gümüş şu günlerde resmen ilmek ilmek işleniyor. Kritik güne az kaldı....

Dask nedir, ne işe yarar? Dask zorunlu mu?

Konutların tapu devir işlemleri sırasında elektrik, su, doğalgaz gibi yeni aboneliklerinde gündeme gelen DASK'ın ne olduğu merak ediliyor. Dask nedir, ne işe yarar? Dask zorunlu mu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Güneşi Beklerken Fenerbahçe Koleji Haberi

Güneşi Beklerken Fenerbahçe Koleji

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi www.fenerbahce.org'da yayınlanan açıklama şöyle;


Fenerbahçe Koleji arazisi ihalesini kulübümüz kazandı!


"İstanbul Ataşehir / Kayışdağı’nda bulunan Fenerbahçe Koleji’nin ve Ek Binalarının bulunduğu 26.538,75 metrekarelik arazi, bugün Defterdarlık Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye sunuldu.


Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin katıldığı ihalede, Fenerbahçe Koleji ve Ek Binalarının bulunduğu arazi, 70.078.508,00 Türk Lirası’ndan satışa çıkarıldı. Kulübümüz, ihaleyi 70.080.000,00 Türk Lirası karşılığında aldı.


İhale, İstanbul Defterdarlığı İhale Komisyonu tarafından incelenecek; Maliye Bakanlığı tarafından verilecek olan nihai onay sonucunda tapu işlemlerine başlanacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız."


Fenerbahçe Spor...