06 / 05 / 2024

güneşli gayrimenkul sektörü

güneşli gayrimenkul sektörü

Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşümle ivme kazanarak karlı hale geldiğini belirtti. Çoban sektörde marka projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl geçirdi?

Pandemi ve düşük faiz etkisiyle 2020'de gayrimenkul sektörü canlandı. Peki satışlar ne oldu? Gayrimenkul sektöründe 2021 nasıl geçti?

Karantina sonrası gayrimenkul sektörü!

Karantina sürecinde evlerimizde kapalı kalmak, evlerimizin 4 duvardan ibaret beton yığınları olmadığını gösteriyor. İşte gayrimenkul sektörünün yeni normalleri...

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe koronavirüsün sözleşmelere etkisi!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, 'gayrimenkul sektöründe korona virüsün sözleşmelere etkisi'ni kaleme aldı...

Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, gayrimenkul sektörünün Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olduğuna vurgu yaparak, "Sektör, teknoloji ile dönüşeceği için biz de buna katkı sunmak istiyoruz" diye konuştu...

Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Peki Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak? İşte yanıtı...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

güneşli gayrimenkul sektörü Haberi

güneşli gayrimenkul sektörü

GAZİANTEP'TE 27 yıl önce temelleri atılan Şölen Çikolata ile gıda alanında önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, 2014 yılında Balance Gayrimenkul ile gayrimenkul sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. İlk projesi olan Balance Güneşli ofis projesini, İstanbul'un yeni Maslağı olarak gösterilen Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiren Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul ile sektörde yeni projelere yelken açmaya hazırlanıyor. Şu an çoğu İstanbul ve çevresinde olmak üzere yaklaşık 550 dönüm büyüklüğünde arsa portföyüne sahip olan aile, ilk etapta bir otel yatırımına start verecek. 


Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, gayrimenkul sektöründeki iddialarını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyduklarını, önümüzdeki dönemde sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedeflediklerini söylüyor. İsmail Çoban ile Balance Gayrimenkul'ün hedeflerini ve yeni yatırım planlarını konuştuk. 


Gıda...