28 / 04 / 2024

Güneysu armatürleri

Güneysu armatürleri

Armatür üretiminde 25 yılı geride bırakan Güneysu, yüzde 100 yerli fotoselli ürünüyle uluslar arası pazarlarda Çin ile rekabet ediyor. Güneysu, 8 milyon dolarlık ihracat hedefliyor...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Güneysu armatürleri Haberi

Güneysu armatürleri


Armatür üretiminde 25 yılı geride bırakan Güneysu, yüzde 100 yerli fotoselli ürünüyle uluslar arası pazarlarda Çin ile rekabet ediyor. Tamamen kendi Ar–Ge çalışmalarının neticesinde ürettikleri fotoselli armatür ile geçtiğimiz yıl Libya ve Ürdün’e ihracat gerçekleştiren Güneysu, bu yıl yaklaşık 30 ülkeye ürün gönderdi. 


2013 yılında 5 milyon dolarlık ihracata imza attıklarının bilgisini veren Güneysu Armatürleri Genel Müdürü Dursun Güneysu, “2014 yılı tamamlandığında ih racat rakamımızı 8 milyon dolara çıkarma hedefindeyiz. Kuzey Afrika ülkeleri, Fas, Tunus, Libya, Cezayir ve Mısır’da markamız ön plana çıktı. Birçok tedarikçi firma tarafından tercih edilir bir marka haline geldik. Özellikle bölgeye hakim olan Çin pazarının önüne geçmek için çaba sarf ettik. Türk malı bataryalarımızı Arap kültürüne benimsetmekte zorlandık. Ucuz ve kalite yönünden yetersiz Çin mallarının Afrika...