14 / 05 / 2024

Güneysu Deresi

Güneysu Deresi

Güneysu Deresi’nin suyunu kullanan bir alabalık çiftliğinde binlerce balık telef oldu. Balıkların HES inşaatı sızıntısından öldüğü belirlendi

Güneysu Deresi'ne beton döküldü, balıklar öldü iddiası!

Rize'deki Güneysu Deresi'nde toplu balık ölümleri yaşanması üzerine DSİ inceleme başlattı

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

TOKİ'den Rize'ye 228 yeni konut!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Güneysu Deresi Haberi

Güneysu Deresi

Rize’nin Güneysu İlçesi’ndeki balık çiftliğinde aralarında sazan ve alabalıkların yer aldığı çok sayıda balık öldü. Balıkların ölümüne bölgedeki HES inşaatının yapımında kullanılan kimyasal maddenin suya karışmasının neden olduğu belirtildi.


Güneysu Deresi üzerinde çok sayıda ölü balık gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İlk incelemede aynı derenin suyunun aktığı Dört Mevsim Alabalık Çiftliği’nde de aralarında yarım metre boyunda ve üç ila beş kilo ağırlığındaki anaç türlerinin de yer aldığı yüzlerce balığın öldüğü saptandı. Ölen balıkların birçoğunun Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nin çiftlikte yetiştirdiği deney balıkları olduğu görülünce Devlet Su İşleri yetkilileri bölgeye gelerek toplu balık ölümleri ile ilgili inceleme...