17 / 05 / 2024

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi açılışı

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi açılışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde babasının adını taşıyan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Güneysulular tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi açılışı Haberi

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde babasının adını taşıyan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi.


Okula gelişinde Güneysulular tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemşehrilerini en kalbi duygularla selamladığını belirterek, Güneysu ve Hopalılara 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Seçimde, Adıyaman'ın Sincik ilçesinden sonra yüzde 92'lik oy oranıyla kendisine en yüksek destek veren ikinci ilçe olduğu için Güneysu'ya ayrıca teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güneysu'nun başarısı sadece bu kadar değil. Güneysu kendi bağrından, toprağından, kendi evlatları içinden bir Cumhurbaşkanı çıkardı. İlk defa doğrudan seçimle iş başına gelen Cumhurbaşkanı’nın memleketi oldu. Şahsen Güneysulu olmakla iftihar ettim, İnşallah milletimin ve ülkemin hizmetkârı, Cumhurbaşkanı olarak Güneysu'nun da şahsımla iftihar etmesini sağlayacak, bugüne kadar olduğu...