09 / 05 / 2024

güngören metrosu güzergahı

güngören metrosu güzergahı

Güngören'de yatırım ve hizmetin temel atma töreninde konuşan Topbaş, ilçenin 2017'de metroyla buluşacağını söyledi. Topbaş, "2017'de devreye girecek Bakırköy-Kirazlı-Bağcılar Metro Hattı ile Güngören metroyla da buluşacak" dedi.

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Güngören'deki Abdi İpekçi İlkokulu tahliye ediliyor!

Güngören'deki Abdi İpekçi İlkokulu için verilen tahliye kararından sonra masa, sıra ve yazı tahtaları, 1520 öğrencinin yeni eğitim görecekleri okullara gönderildi…

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören'deki riskli 5 katlı bina boşaltıldı!

Güngören'de Merkez Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina temel güçlendirme çalışmaları sırasında yıkılma riskiyle karşılaştı. Yıkım tehlikesi olan bina mühürlenip tahliye edildi.

Güngören Belediyesi 88 milyon liralık 11 taşınmazını sattı! 

Güngören Belediyesi, 11 adet taşınmazını Maliye Hazinesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretti. Belediyeye ait olan taşınmazların toplam değerinin 88 milyon lira olduğu satışların belediyenin vergi borcuna karşılık yapıldığı öğrenildi. 

Güngören'e alternatif tünel inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güngören'de D-100 ve TEM'e alternatif olarak inşa edeceğimiz yeni bir tünelle trafiği rahatlatıyoruz. Bu sayede Güngörenliler, E-5 ve TEM'e bağlanmadan İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna ulaşabilecek." diye konuştu. 

Güngören'deki nikah salonu ve kültür merkezi için 41 milyon harcadı!

Güngören’de yer alan eski mezbahanın nikah salonuna dönüştürülmesi için 2 yılda yaklaşık 41 milyonTL harcandı. İnşaat için 22, tamamlama inşaatı için de 19 milyon TL'lik ihale düzenlendi.

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören’de 6 katlı riskli bina tahliye edildi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde 6 katlı bir bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Binanın belediye tarafından mühürlendiği öğrenilirken, ekipler bin çevresinde önlem aldı.

Güngören Gündoğan Mahallesi itiraz imar planı askıda!

Güngören Gündoğan Mahallesi, ( Eski: 14 pafta, 1512 parsel ) Yeni: 951 ada, 2 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Güngören'de yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

İstanbul'un Güngören İlçesinde zemin kaymasıyla birlikte oluşan çatlaklar nedeniyle yıkım kararı verilen bina tahliye edildi.

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Güngören Belediyesi'nden risk taşıyan binanın tahliye edilmesi açıklaması!

Güngören Belediyesi, Güngören'de yıkılma riskine karşı boşaltılan bina ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, binanın tedbir amaçlı boşaltıldığı belirtildi.

güngören metrosu güzergahı Haberi

güngören metrosu güzergahı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Göngören'de yatırım ve hizmetlerin tanıtım, temel atma ve toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul'da geçmişte susuzluk, hava kirliliği gibi sorunlar olduğunu, kendileriyle bu sorunların aşıldığını söyledi. İstanbul'un tesadüflere terk edilemeyeceğini, maceralara sürüklenemeyeceğini ifade eden Topbaş, "İstanbul, aşkı, sevdası olmayanlara ve bu şehri bilmeyenlere emanet edilemez" dedi. 


329 MİLYON LİRALIK YATIRIM 

Güngören'in yıllar sonra kültür merkezi, otopark, spor salonu ve İSMEK bulunan bir meydana kavuştuğunu belirten Topbaş, "2017'de devreye girecek Bakırköy-Kirazlı-Bağcılar Metro Hattı ile Güngören metroyla da buluşacak" diyerek ilçeye metro müjdesi verdi. Topbaş konuşmasında, Marmara Caddesi Güngören Parkı, Haznedar Zeminaltı Otopark Üzeri Parkı, Merter Fatih Caddesi Zemin Altı Kat Otoparkı, Merter Kasım Sokak Zemir Altı Kat Otoparkı, Eşref Bitlis Yaya Üstgeçidi, Ali Rıza Gürcan Caddesi ve...