19 / 05 / 2024

güngören nepal kültür merkezi

güngören nepal kültür merkezi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) heyeti, İstanbul' un Güngören ilçesindeki hayırseverlerin katkısıyla Nepal’de inşa edilen, kadın ve çocuklara yönelik kültür merkezini denetledi...

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri için son dakika müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda projede ön teslimlerin 23 Mayıs itibarıyla başladığını belirtti.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

güngören nepal kültür merkezi Haberi

güngören nepal kültür merkezi


İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) heyeti, İstanbul'un Güngören ilçesindeki hayırseverlerin katkısıyla Nepal’de inşa edilen, kadın ve çocuklara yönelik kültür merkezini denetledi.


İHH yetkililerinden ve hayırseverlerden oluşan heyet Nepal’in, Hindistan sınırına 5 kilometre mesafede yer alan Birgunj bölgesinde inşaatı süren 4 katlı kültür merkezini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.


İHH’nın ülkedeki partner kuruluşu İslami Sangh Nepal tarafından yürütülen proje, kadın ve çocukların ders göreceği sınıflar, konferans ve toplantı salonları, kütüphane, yemekhane ve misafirhane içerecek.


İHH yetkilileri, İstanbul'un Güngören ilçesindeki hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştiği için projenin adının da "Güngören Kültür Merkezi" olarak konulduğunu açıkladı.


İHH yetkilileri, 130 bin avroya mal olan projenin temelinin 1,5 ay önce atıldığını ve 1 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını bildirdi.


Heyet, daha sonra, kültür merkezine komşu durumdaki bir ilkokulu da...