15 / 05 / 2024

Güngören tünel inşaatı

Güngören tünel inşaatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güngören'de D-100 ve TEM'e alternatif olarak inşa edeceğimiz yeni bir tünelle trafiği rahatlatıyoruz. Bu sayede Güngörenliler, E-5 ve TEM'e bağlanmadan İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna ulaşabilecek." diye konuştu. 

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Güngören Belediyesi'nden satılık 105 adet gayrimenkul!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa sundu.

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Güngören Belediyesi 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

Güngören tünel inşaatı Haberi

Güngören tünel inşaatı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Köyiçi Aliya İzzetbegoviç Parkı'nda gerçekleşen Güngören mitingde, son 17 yılda "millete tepeden bakan kibir kuleleri"ni yıktıklarını, Türk demokrasisinin üstünden vesayetin gölgesini kaldırdıklarını, pek çok zorluğun, problemin ve bir çok darbe teşebbüsünün üstesinden geldiklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, İstanbul'a ve Türkiye'ye olan sevdalarını yatırımlarla ispat ettiklerini söyleyerek, katılımcılara İstanbul'a yapılan yatırımlara ilişkin bir video izletti. 

Erdoğan, "CHP, çöp, çukur, çamur, pislik... İnşallah nasıl 94'te bunlara dersi verdiyseniz, CHP'de olan yerlerde yine bu dersler verilecek. Ankaramıza, İstanbulumuza, İzmirimize inşallah bu defa farklı sahip çıkacağız. Büyükşehirlerde Cumhur İttifakı olarak inşallah bu adımı atacağız." dedi.

Güngören'deki yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Bakırköy, İDO, Bağcılar, Kirazlı Metro Hattı'nın yapımına devam ediyoruz. Belediye...