05 / 05 / 2024

Güngören yol çalışmaları

Güngören yol çalışmaları

Güngören Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Güngören Haznedar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi, Heybeli Caddesi Yol İstikameti İle 1301 Ada 2-3 Parseller ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Semt Güngören fiyat!

Semt Güngören fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Güngören'de kentsel dönüşüm ile vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacak!

Güngören Belediyesi, ilçe genelinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde anlaşma sağlanan vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacağını açıkladı. 

Güngören'de komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verilecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Güngören Belediyesi, komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verecek.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören'de kentsel dönüşüm gerginliği!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarının İBB ve Mimarlar Odası tarafından engellendiğini dile getirdi.

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Doğakent Sitesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yeni binaların inşa edilmesi isteyen vatandaşlar çağrıda bulundu.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Güngören'deki tarihi stadyum millet bahçesi oluyor!

Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapan Güngören'deki 15 Temmuz Şehitleri Tesisleri Yahya Baş Stadyumu, ilçedeki ilk millet bahçesi olacak. Millet bahçesi için çalışmalara başlandı...

Güngören'deki riskli 5 katlı bina boşaltıldı!

Güngören'de Merkez Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina temel güçlendirme çalışmaları sırasında yıkılma riskiyle karşılaştı. Yıkım tehlikesi olan bina mühürlenip tahliye edildi.

Güngören'de bir bina yıkılma riskine karşı boşaltıldı!

Güngören’de inşaat çalışmasının bulunduğu alanın yanındaki binada kayma neticesinde hasar oluştu. Gece saatlerinde binanın çökme riskine karşı bina tahliye edildi. 

Güngören yol çalışmaları Haberi

Güngören yol çalışmaları


Güngören Belediyesi, kentsel estetiğin ve kalitenin artırılması amacıyla 2004 yılında başlattığı “Erişilebilir Standart Yol” projesi kapsamında, araçlar yerine insana saygıyı öne alan bir anlayışla kadın, çocuk ve engelliler için huzur ve güven dolu yollar inşa etme yönündeki çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre şekillenen çalışmaların yeni adresi Gaziosmanpaşa Caddesi oldu. Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ın Sivil Toplum Kuruluşları, köy dernekleri ve Cuma sohbetlerinde bir araya geldiği vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda şekillenen projede, caddenin Posta caddesinden Ali Ruhi Bozkır sokağa kadar uzanan kısmında Erişilebilir Standart Yol çalışması başladı.

Önceliği altyapı düzenlemesi olan Erişilebilir Standart Yolların; kaldırımlarının genişleterek, yayaların ve engellilerin kullanımını kolaylaştırıyor olması ve araçların yaya trafiğini aksatmayacak şekilde park etmesini kolaylaştıran cep park uygulaması ilk göze çarpan özellikleri arasında. Ayrıca,...