08 / 05 / 2024

Güngörende satılık gayrimenkul

Güngörende satılık gayrimenkul

İstanbul İli Güngören ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı 21 Kasım 2013 tarihinde açık artırma usulüyle gerçekleşecek...

İstanbul'da 2 adet satılık gayrimenkul 1 milyon 800 bin TL!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan 2 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 18 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Güngören'de satılık arsa: 1 milyon 50 bin 560 liraya!

İstanbul Güngören'de yer alan 140 metrekarelik arsa 1 milyon 50 bin 560 liraya Bakırköy Satış Memurluğu tarafından satılıyor...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla'ya bağlı Bodrum sınırları içerisinde yer alan Gökçebel Köyü Kızılburun mevkiideki zeytinlik niteliğindeki gayrimenkul icradan satılıyor..

Güngören'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 284 bin 596 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Güngörende satılık gayrimenkul Haberi

Güngörende satılık gayrimenkul

İstanbul İli Güngören ilçesinde bulunan gayrimenkulün  bedeli 1 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle  21 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için