06 / 05 / 2024

günsan konut pazarı

günsan konut pazarı

Günsan Üst Yöneticisi (CEO) Nuss: "Günsan olarak amacımız, Türkiye'de konut pazarında elektrik çözümleri sunma noktasında 1 numara olmak" şeklinde ifadelerde bulundu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerde fiyatlar yüzde 50 arttı! 20 bin konut günlük kiralamada!

Günlük kiralık konut pazarı büyümesine devam ediyor. Bir senede yüzde 10 yükseliş kaydedilen günlük kiralık evlerde pazarın yüzde 52'lik kısmı megakent İstanbul'da yer alıyor.

Bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirime gitti. Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisinin ardından gözler özel bankalara çevrildi. Peki bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Almanya'nın seçim gündemi konut krizi!

Almanya Berlin'de baş gösteren konut krizi ülke gündeminin en büyük sorunlarından biri haline geldi. Yaklaşan seçimlerde de en büyük konut konut fiyatları oldu. 

Moskova'da ikincil konut pazarı yüzde 18 azaldı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ikincil konut pazarında yüzde 18'e varan düşüş yaşandığı açıklandı. 

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Faiz indirimi konut pazarını canlandırdı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı ve 1 yıl sonra ödemeli destek kampanyası gayrimenkul sektöründe canlanmaya sebep oldu. Sektör temsilcilerine göre konut pazarı, 4 yıl önceki parlak günlerine geri döndü. Hareketlilik devam ederse, bekletilen projeler de devam edecek.

günsan konut pazarı Haberi

günsan konut pazarı

Günsan Üst Yöneticisi (CEO) Stephane Nuss, hayata geçirecekleri çalışmalarla Günsan'ı daha da güçlendireceklerini belirterek, "Amacımız Türkiye'de konut pazarında elektrik çözümleri sunma noktasında 1 numara olmak" dedi.


Anahtar ve priz sektörünün öncü firmalarından Günsan'ın yeni kurumsal kimliğinin ve yeni iletişim kampanyasının tanıtılması amacıyla Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Nuss, markanın tüketicilerinden ve paydaşlarından aldığı ilhamla yeni bir sayfa açtığını söyledi.


Günsan'ın 14 ay önce Schneider Electric tarafından satın alındığını hatırlatan Nuss, şöyle konuştu:


"Schneider Electric Günsan'ı sağlam temelleri olduğu için satın aldı. Bunun ötesinde ikinci neden ise Günsan'ın olağanüstü kullanılmamış potansiyeli olması. Bizi bugün buraya getiren şey keşfedilmemiş marka farkındalığı. Günsan, tüketici nezdinde samimi, sıcak, insanlara yakın; kısacası aile ruhu olan bir marka. Biz de bu değerler üzerinden tüketicilerimiz ve paydaşlarımız...