15 / 05 / 2024

Gür Yapı çamlıca cami

Gür Yapı çamlıca cami

Çamlıca Camii’ni yapacak firma belli oldu. Camiyi, Kâbe’nin genişletme projesini yapan Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi’nin inşa edeceği ortaya çıktı. Avlusu dahil 30 bin kişilik planlanan cami için iki ortağa verilen süre ise 900 gün...

Brent petrolün varil fiyatı 76,08 dolardan işlem görüyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,08 dolardan işlem görüyor. Ayrıca  aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,38 dolardan alıcı buldu.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Çamlıca Kulesi'nde son rötuşların yapıldığını dile getirdi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Gür Yapı çamlıca cami Haberi

Gür Yapı çamlıca cami

İstanbul Üsküdar’daki Çamlıca Camii projesinde son nokta… Yarışmada ikinci olan çalışmanın uygulanacağı inşaat ihalesini, Kâbe’nin genişletme projesini de gerçekleştiren Gür Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Dış Ticaret ve Öz-Kar İnşaat Tic. Ve Sn. AŞ. ortak girişimi kazandı. İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nde yapılan ihalenin bedeli ise 111 milyon 500 bin TL. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii ile Eyüp’teki Vialand’ın da bulunduğu projelerde imzası olan Gür Yapı ile Öz-Kar İnşaat’ın Çamlıca Camii için inşaat süresi 900 gün olarak planlandı. 57 bin 511 metrekarelik alanda camiyle birlikte eğitim ve sosyal-kültürel tesisler de yer alacak. Cemaat kapasitesi avlu dahil 30 bin kişilik tasarlanan cami, yaklaşık 15 bin metrekare alana oturtulacak.  ...