21 / 05 / 2024

güral inşaat fikirtepe projesi hangisi

güral inşaat fikirtepe projesi hangisi

Güral İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilecek Güral Göztepe Konutları projesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Peki ne zaman ilk kazma vurulacak? İşte Güral İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinden görseller ve detay bilgiler...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak Kurban Bayramı kampanyası!

Güral İnşaat, bayrama özel kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kurban Bayramı boyunca Güral İnşaat’ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme fırsatı ile ev sahibi olabilecek

güral inşaat fikirtepe projesi hangisi Haberi

güral inşaat fikirtepe projesi hangisi


Nuri Güral'ın sahibi olduğu Güral İnşaat, Fikirtepe projesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Güral İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Güral Göztepe Konutları'nın konumlandırıldığı alanda hak sahipleri arasında 2/3 çoğunluğu sağladığını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bildirdi. Güral İnşaat, Güral Göztepe Konutları için geçtiğimiz hafta sonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen Fikirtepe zirvesinden çıkan 'acele kamulaştırma' kararının uygulanmasını bekliyor.



Hollandalı bir mimarlık firmasının Güral Göztepe Konutları çizimi 


Güral Göztepe Konutları için inşaat ne zaman başlayacak?


Güral İnşaat, Fikirtepe projesi için biri Hollandalı bir mimarlık firması, ikincisi Türkiye'den Ergün Mimarlık olmak üzere iki avan proje çizimi hazırlattı. 




Güral İnşaat, bu iki mimarlık firmasından birinin projesini seçecek ve uygulama için gerekli teknik projelerin hazırlanmasının ardından ruhsat için Çevre ve Şehircilik Altyapı ve Kentsel...