09 / 05 / 2024

Güray Oskay projeleri

Güray Oskay projeleri

Mimar Güray Oskay kimdir? Mimar Güray Oskay, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Güray Oskay, bugün hangi sektör ve firma ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Güray Oskay..

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

Dikkat kira sözleşmesine bu maddeleri ekleyin! Dava açmadan önce de kira kontratında bunlara bakın!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahibi ve kiracılar arasındaki dava sayısı artıyor, mahkemeler uzadıkça uzuyor. Gayrimenkul Hukuku uzmanı Avukat M. Güray Küçük X sosyal medya hesabından dava açmadan önce kira sözleşmelerinde bakılması gereken detayları paylaştı.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Güray Kudu tarafından kuruldu.

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

SGK’dan gelen bu mesaja dikkat! Acilen göz atmak gerekiyor!

Akşam gazetesi köşe yazarı Okan Güray Bülbül, 15 Ocak 2023 tarihli yazısında, SGK’dan işçiye gelebilecek “ücretiniz düştü” mesajına ilişkin uyarıda bulundu.

AKP'ye yakın yazardan flaş EYT iddiası!

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi yazarı Okan Güray Bülbül, işverenlerin EYT hazırlığına başlamaları gerektiğini söyledi.

Güray Oskay projeleri Haberi

Güray Oskay projeleri

Güray Oskay kimdir?

Güray Oskay, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden 2000 yılında mezun oldu. Profesör İhsan Bilgin ile farklı ölçeklerde bir çok projede çalıştı. 


Lotus, AE Design ve Net Mimarlık ofislerinde tasarımcı, ekip lideri ve yönetici pozisyonlarında görev aldı. 2008 yılından beri serbest mimarlık ve iç mekan çalışmaları sürdürüyor. 

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde konuk olarak proje stüdyosu yürütüyor. 


Kazancının tümünü ikinci el plaklara harcamakta, bir radyo programı sunmakta ve Türkiye'nin en uzun soluklu blues grubu Bluesain'in solistliğini yapmakta. Güray Oskay, 10numara kollektifinin bir üyesidir. 


Güray Oskay iletişim:

[email protected]

+90 [216] 350 60 70

+90 [533] 415 59 90

Ethem Efendi Caddesi 10/2

34728 Erenköy Kadıköy /...