03 / 05 / 2024

Gurbetçilere KDV desteği

Gurbetçilere KDV desteği

Gurbetçi vatandaşlar için konut ve işyeri satışlarında KDV’nin kaldırılması kararının gayrimenkul sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, "Gurbetçi vatandaşların KDV avantajını iyi değerlendireceğini düşünüyorum” dedi.

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Bakanlıktan çiftçilere 1000 liralık prim desteği! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de, Çiftlik Muhasebe Veri Ağı (ÇMVA) sistemine gönüllü dahil olan tarımsal işletmelere bu yıl için 1000 lira katılım desteği sağlanacağı belirtildi.

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Mazot ve gübre desteği bu tarihte Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek! Hemen bakın! 

Çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteği ödeme tarihi belli oldu. İşte Bakan Yumaklı'nın beklenen müjdeyi duyurduğu o açıklaması...

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Tarımsal destekler ne zaman yatacak? Mazot gübre destek ödemesinde son dakika! 

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere verilen mazot gübre desteğindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki mazot gübre desteği hesaplara yattı mı? Tarımsal destekler ne zaman yatacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Ülkenin amacı tarımı güçlendirmek ve gençleri tarıma yönlendirerek işsizliğe çözüm bulmaktır. Bu nedenle genç çiftçilere çeşitli imkanlar devlet tarafından sunulmaktadır. Mevcut destek ve imkanlardan birinin adı Genç Çiftçi desteğidir.

Bu desteği duyan çılgına döndü! Toplamda elinize 7500 TL geçecek! Bu habere hemen bakın

Bir destek ödemesi de 18 yaş üstü gereksinim sahibi kişilere verilecek olan devlet desteği ile ilgili detaylar merak ediliyor. 1 sene boyunca alacağı bu desteğin nasıl alınabileceği ile ilgili detaylar haberimizde.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Geçen ay Bakanlık tarafından afet bölgesinde üretimde bulunan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Gurbetçilere KDV desteği Haberi

Gurbetçilere KDV desteği

Türkiye ekonomisinin kilit noktasındaki gayrimenkul sektöründe atılan adımlar hareketliliği beraberinde getiriyor. Yabancılara yönelik vatandaşlık teşviği ve yabancı yatırımcıların gayrimenkul alımlarındaki KDV’nin kaldırılmasının ardından olumlu yöndeki gelişmeler sürüyor. Son olarak da yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar için de gayrimenkul alımlarında KDV’nin kaldırıldığı açıklandı. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, hükümetin sektörü rahatlatacak adımlar attığını belirtti.


Gül Gül: Çok önemli bir hamle

Hükümetin son dönemde attığı adımlarla birlikte gayrimenkul sektörünün hareketli günlere dönüş sinyalleri verdiğini dile getiren Gül Gül, “Yabancı yatırımcıların konut ya da işyeri alımlarında KDV kaldırılmıştı. Ayrıca 1 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapan yabancılara Türk vatandaşlığı hakkı da tanınmıştı. Bu gelişmelerle hareketlenen gayrimenkul sektöründe son gelişme gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik oldu. Gurbetçi vatandaşlarımız da Türkiye’den gayrimenkul satın almaları halinde KDV’den muaf tutulacak....