09 / 05 / 2024

Gürcan Gülayinci

Gürcan Gülayinci

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Nuri Gürcan: Kiralar 3-6 ay ertelenmeli!

Yıla hızlı başlayan mobilya sektöründe de koronavirüs nedeniyle üretim ve ihracat rakamlarında düşüyor. MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan, çarkların durmaması için stok yapıldığını, finansmana erişimin kolaylaştırılmasını ve kira bedellerinin ötelenmesi gerektiğini anlattı.

Görcan İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görcan İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dursun tarafından kuruldu.

Önder Gürcan: İnşaat sektörünün mevcut yapısal sorunları belirlenmeli!

Manisa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Önder Gürcan bugünkü yazısında, şehir planlaması ve Manisa'ya toplu bakışı ele aldı. İşte Gürcan'ın o yazısı...

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Gürcan Mesut Yılmaz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürcan Mesut Yılmaz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mesut Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım 2014 tarihinde Önaldı İş Merkezi Bahçelievler'de kuruldu.

Gürcan Büyükarslan'ın proje alanında 40 bin gecekondu ortaya çıktı!

Yurtdışındaki sahte bankalarla şirketleri dolandırmakla suçlanan Gürcan Büyükarslan’ın 25 milyon liralık toplu konut projesi için gösterilen yerin ve boş arsa olduğunu söylediği yerde 40 bin gecekondu olduğu ortaya çıktı.

Bülent Gürcan, Media-Saturn Türkiye CEO’luğuna getirildi!

Media-Saturn Türkiye CEO’luğu görevine sektörün çok tecrübeli bir ismi geldi. Bülent Gürcan (48), 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren Media-Saturn Türkiye CEO’su olarak göreve başlıyor

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Gürcan Gülayinci Haberi

Gürcan Gülayinci
Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri,...