21 / 05 / 2024

Gürçeşme Yeşildere köprü

Gürçeşme Yeşildere köprü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gürçeşme ile Yeşildere Caddesi arasında, İZBAN 'ın üstünden aşarak bağlantı sağlayacak olan " Gürçeşme Karayolu Üst Geçidi "ni yüzde 60 oranında tamamlandı...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Migros'ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye düştü!

Migros’ta 17 Ağustos’tan itibaren başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye İşte 19 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

A101’de vantilatör 370 TL’ye, bulaşık deterjanı 45 TL’ye, leke çıkarıcı 110 TL’ye düştü!

Her hafta birçok üründe indirim uygulayan A101, bu hafta da ürünlerinde indirime gitti. Bu doğrultuda, A101'de 8 Haziran Perşembe günü vantilatör 370 TL’ye, bulaşık deterjanı 45 TL’ye, leke çıkarıcı 110 TL’ye düşecek. İşte A101 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Gürçeşme Yeşildere köprü Haberi

Gürçeşme Yeşildere köprü


Gürçeşme, Yenişehir ve Buca trafiğini rahatlatacak olan yeni taşıt köprüsü, önümüzdeki sonbahar başında tamamlanarak hizmete alınacak. 


Kentin trafiği için iki önemli güzergah olan Gürçeşme ve Yeşildere caddelerini kestirme olarak birbirine bağlayacak ilk ve tek nokta olarak büyük önem taşıyan yeni taşıt üst geçidi, İZBAN hattını dört ayaklı köprü ile aşacak. Bu kapsamda 700 metrekarelik ve 50 metre uzunluğunda köprü inşa ediliyor.


Yeni...