05 / 05 / 2024

Güreş Kamp Eğitim Merkezi nerede var

Güreş Kamp Eğitim Merkezi nerede var

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’ye Güreş Kamp Eğitim Merkezi yapmak için harekete geçti. İhalesi yapılan Güreş Kamp Eğitim Merkezi için 7 firma teklif verdi.

MEB'e bağlı okulların pansiyon ücretleri yeni yılda 7.900 ile 37 bin 60 TL arasında olacak! SON DAKİKA!    

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden alınan bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni senede 27 bin 900 TL'dne başlayıp, 36 bin 600 TL'ye kadar yükselecek. İşte detaylar...

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Öğrencilere ilaç gibi gelecek! Her ay ödeniyor, işte başvuru şartları

Binlerce öğrenciyi ilgilendiren haber Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden geldi. Buna göre öğrencilere, eğitim hayatlarında destek olmak için 5.250 TL verilecek. Ödemeler her ay olacak. İşte şartlar...

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

O bakanlığa hemen lise mezunu personel alımı yapılacak! İşte online olarak başvurmak için başvuru ekranı!

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanına göre, Milli Eğitim Bakanlığına lise mezunu personeller alınacağı belirtildi. İşte ilan detayları ve başvuru ekranı...

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul satışında kuşaklara göre trendler eğitimi 15-16 Haziran'da!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu 300 öğrenciye eğitim verecek!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Dünyanın birçok yerinde birçok okulu gezme ve görme fırsatım oldu. İnanın böyle güzel okulların sayısı dünyada çok çok az. Milletlerin ve ülkelerin bu tür okulları açmaları, vicdanlarının, merhametlerinin ve şefkatlerinin ölçüsüdür" dedi...

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Güreş Kamp Eğitim Merkezi nerede var Haberi

Güreş Kamp Eğitim Merkezi nerede var

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’ye Güreş Kamp Eğitim Merkezi yapacak. 120 yataklı olacak olan kamp eğitim merkezinin ihalesi yapıldı.


Büyükşehir Belediyesi’nin Kadir Has Stadı yanına yapacağı Güreş Kamp Eğitim Merkezi Türkiye’nin bu alandaki en önemli kamp merkezlerinden biri olacak. Kamp Eğitim Merkezi için yapılan ihaleye 7 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 998 bin TL olan kamp eğitim merkezi ihalesinin tekliflerin incelenmesinin ardından neticeleneceği bildirildi.


Yaklaşık maliyeti 5 milyon 998 bin TL olan kamp eğitim merkezi ihalesine katılan  firmalar ve teklifleri şöyle oldu: 


Necdet Yıldırım: 4 milyon 827 bin TL Ahmet Taşkıner: 4 milyon 850 bin TL GK Mimarlık: 4 milyon 985 bin TL Kılıç İnşaat: 5 milyon 232 bin TL Tahir Kaya-Aydınlar İnşaat: 5 milyon 528 bin TL 

Çakıroğlu İnşaat: 5 milyon 656...