27 / 04 / 2024

Gürgen Özün evi nerede

Gürgen Özün evi nerede

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak! Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın!

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı... Bank of Amerika resmen Türkiye raporunu paylaştı... Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak... Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın... İşte ayrıntılar...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

Gürgen Özün evi nerede Haberi

Gürgen Özün evi nerede

Karşısına 1930’larda inşa edilmiş, dışardan görüp mimari detaylarına hayran kaldığı bu bina çıkınca tereddüt etmeden hemen en üstteki satılık daireyi gezmek istediğini söylemiş. Çatı katının Çamlıca’dan Levent İş Kuleleri’ne kadar uzanan panoramik görüntüsünden çok etkilenmiş.


Sohbet sırasında yakında yeni bir romantik komedi filmine başlayacağının, “Karanlık Köy” adlı psikolojik gerilim türünde bir de roman yazdığını söylüyor ünlü oyuncu: “Nevrotik’ten sonraki ikinci kitabım. Bu kitap, çok sevdiğim iki şehir arasında yazılıyor. Bazen Berlin’de kiraladığım evde, bazen burada...” Sabahları erkenci olmayı hiç başaramadığını anlatan Öz, üç bardak filtre kahve içmeden güne başlayamıyormuş.



EŞYALARIN BİR KISMI BERLİN BİT PAZARINDAN

100 m2’lik daire, salon ve iki odayı birbirine bağlayan uzun bir koridor, küçük bir mutfak ve bir banyodan oluşuyor. 2.80 metrelik tavanları ile dikkat çeken mekan,...