08 / 05 / 2024

Gürkan Kumbaroğlu projeleri

Gürkan Kumbaroğlu projeleri

Dünya üzerinde 100’ü aşkın ülkenin içinde yer aldığı Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği ( IAEE ) Başkanlığı’na, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu getirildi. Kumbaroğlu, 1 Ocak 2015’te görevi devir alacak.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Gürkan Kumbaroğlu projeleri Haberi

Gürkan Kumbaroğlu projeleri

Kumbaroğlu’nun 1 Ocak 2015’te görevi devralmasıyla Türkiye, önümüzdeki 2 yıl boyunca enerji sektöründeki dev kurumlarla Nobel ödüllü bilimadamlarının yer aldığı birliğin politikalarına yön verecek. Görev süresi boyunca enerjide iz bırakacak çalışmalar yapmak istediğini belirten Kumbaroğlu, “IAEE’nin Afrika, Ortadoğu ve Asya ülkelerinde daha etkin olması için çalışmalar yürüteceğiz” dedi. Özellikle konferanslarda gençliğe, üniversitelilere yönelik sürpriz projelerinin de olduğu vurgulayan Kumbaroğlu, başlatacakları enerji eğitimleriyle gelecek nesillere temiz; az maliyetle, yüksek konfora ulaşmanın yolunu açmak istediklerini, bunda gençleri projelerin içine yerleştirmenin büyük önem taşıdığını bildirdi. Kumbaroğlu, Roma’da düzenleyecekleri IAEE Avrupa Konferansı’nın 29 Ekim tarihine denk geldiğini anımsatarak, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu İtalya’da da yaşatacak bir etkinliğe imza atacaklarını söyledi.


Hürriyet



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz projelerinden  İstanbul  Kartal Yakacık Arsa...