19 / 05 / 2024

Gürşat Kale

Gürşat Kale

Gürşat Kale, Şerif Temel tarafından 2002 yılında yapımına başlanılan ancak aradan geçen 15 yılda tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir vaziyette kaderine terk edilen Hamam İnşaatının tamamlayacaklarını söyledi.

Aydın İncirliova Belediyesi ilçedeki yolları onaracak!

İncirliova Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerdeki yolların bakım onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yolların açılması, parke taşı döşeme ve kaldırımların düzenlenmesi işlerine aralıksız devam ediyor.

Deprem uzmanı Naci Görür Erzincan depremini değerlendirdi! Bu fay Aşkale’den gelen fayla kesişiyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Erzincan'da meydana gelen 4.1 şiddetindeki depremi değerlendirerek, fay hattı ile ilgili bilgi verdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul depremi için yeni açıklama geldi!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada mega kent İstanbul'un büyük bir afetle karşı karşıya kalabileceğini ve yaşanacak depreme hazırlanmak için acil adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Memur enflasyon farkı ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde tarihler peş peşe duyuruldu! Hemen şimdi o tarihe göz atın! 

Milyonlarca çiftçi merakla '2023 mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatırılacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde tarihler peş peşe duyuruldu! Şimdi göz atın! 

Gürşat Kale Haberi

Gürşat Kale

Başkan Kale, kaba inşaatının bir kısmı tamamlanan ancak aradan geçen süre içerisinde Merhum Yahya Ümit Orbay, Vahit Dede ve Fadime Orbay dönemlerinde tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir vaziyette kaderine terk edilen Hamam İnşaatının yapımına 2016 yılı Ocak Ay’ında başlayacaklarını müjdeledi.


ÇOK AMAÇLİ BİR TESİSE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Yaklaşık 900 bin TL mal olması beklenilen söz konusu tesisin yapımına en geç 2016 Ocak ayında başlayacaklarını müjdeleyen Başkan Kale; “İlçemizde yıllardır kanayan bir yara olarak görülen bu tesisimizin yapımına başlama kararı aldık. Konuyla alakalı olarak Fen ve İmar İşleri Birimlerimiz projelerini hazırlamaktadır. Yapmayı planladığımız tesisimiz bodrum ve iki kat olacak şekilde tasarlanmaktadır. Bodrum katında Belediyemiz sosyal hizmetler birimine tahsis edeceğiz. Birinci katında ise hamam, sauna ve masaj odası, ikinci katında ise düğün salonu...