19 / 05 / 2024

Gürsoy Grup avm projeleri

Gürsoy Grup avm projeleri

THY'de 12 yıllık satış ve pazarlama tecrübesi olan Faruk Çizmecioğlu, iki projenin de genel müdürlüğüne getirildi. Çizmecioğlu, "2017'de Anadolu'da hem sıfırdan AVM kurma hem de satın alma yoluna gidebiliriz. Sıfırdan yatırımlarda temapark da yapabiliriz" diyor.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Türkiye'de deprem bölgeleri gökdelenler, plazalar ve AVM'lerle dolu!

Türkiye'de kaçak ve çürük binalar için imar afları çıkarıldı. Deprem bölgelerine gökdelenler, plazalar, AVM'ler, rezidanslar, resmi binalar yapıldı. Her yer imara açıldı. Deprem göz önünde bulundurulmadan imar afları başlatıldı...

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Designer Outlet, İsfanbul'da açılacak!

Türkiye’nin ilk tema parkının yaratıcısı Gürsoy Grup, eğlence, alışveriş, konaklama, yeme içme ve tüm turizm faaliyetlerinin bir araya geldiği "İsfanbul Resort" konseptini yaşama geçiriyor...

Gürsoy Grup avm projeleri Haberi

Gürsoy Grup avm projeleri

Gürsoy Grubu, Vialand ve Venezia'da ortağı Bayraktar Grubu'nuıı lıisselerini satın alınca iki AVM'de de yönetimde değişime gitti. THY'de 12 yıllık satış ve pazarlama tecrübesi olan Faruk Çizmecioğlu, iki projenin de genel müdürlüğüne getirildi. Çizmecioğlu, "2017'de Anadolu'da hem sıfırdan AVM kurma hem de satın alma yoluna gidebiliriz. Sıfırdan yatırımlarda temapark da yapabiliriz" diyor. 


İstanbul'un iki önemli projesi olan Venezia ve Vialand'i hayata geçiren Gürsoy Grubu ile Bayraktar Grubu yollarını ayırdı. Gürsoy Grubu artık yoluna yalnız devam ediyor. Gürsoy Grubu, ekim başında yaptığı bir hamleyle Via GYO'nun hem Vialand hem de Venezia'daki tüm hisselerini satın aldı. Bunun ardından yönetim kadrolarında bir değişime gidildi. Venezia ve Vialand genel müdürlüğü koltuğuna Faruk Çizmecioğlu getirildi. Kariyerinde 12 yıllık Türk Hava Yollan (THY) geçmişi bulunan Çizmecioğlu,...