05 / 05 / 2024

gürsu dönüşüm

gürsu dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik değerlendirme toplantıları kapsamında Gürsu'da muhtarlarla bir araya geldi.

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

2020'de Türkiye'nin gündemi kentsel dönüşüm olacak!

2020'de Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gündemi dönüşüm olacak. Bu sürecin doğru işlemesi için fırsatçı müteahhitlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Müteahhidin hatası yüzünden can kaybı varsa bu kasıtlı ölüme sebebiyet sayılsın.” dedi.

Gürsu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Uludağ OSB bünyesindeki kaçak yapılaşmadan doğan konutları bölge dışına çıkarmak için Gürsu Belediyesi ile ortak kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

Kocasinan Ziya Gökalp dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona yaklaşılıyor.

Ayhan Önal: Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

Bursa Gürsu'da dönüşüm önce zihinlerde başlamalı!

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarı Ersel Peker bugünkü yazısında gürsu'daki göç sorununu ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

Edirne İl Genel Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek kentteki doğal tarihi mirasın korunması, yeni projeler ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Gürkan dönüşüm projeleri hakkında da bilgi verdi.

Ali Gül: Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi belirten Gül Proje Başkanı Ali Gül, dönüşümün sektördeki ileriyi ciddi boyutlara ulaştırdığını kaydetti. Gül ayrıca şirketin kalite ve güvenden ödün vermeyen yapısıyla geleceğe yön verdiklerini belirtti.

Güneypark Dönüşüm Konutları'nda kuralar çekildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Oran'da yürütülen "Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için üretilen 2 bin 198 adet konut, noter huzurunda çekilen kurayla sahiplerini buldu.

GÜSAB, Bursa Gürsu'daki dönüşüm için destek istedi!

Yenidoğan Mahallesi’nde gerçekleştirmek istedikleri kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan GÜSAB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Gürsu için güç birliği yapmalarının zamanı geldiğini ifade etti.

Gülsuyu ve Gülensu dönüşüm planları Maltepe Belediye Meclisi'nde!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm planlarının tamamlanıp, meclis gündemine alındığını belirtti.

gürsu dönüşüm Haberi

gürsu dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, muhtarlarla bir araya geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, mahallelerin tüm ihtiyaçlarını yakından bilen muhtarlar, Gürsu’daki bir restoranda yapılan toplantıda görüş ve taleplerini dile getirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede devam edilen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Buluşmada, genel olarak altyapı, ulaşım, sosyal donatı alanları, yol, otopark ve tarım konuları ele alındı.

"Birlik ve beraberlik içerisinde meseleleri çözeceğiz"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, değerlendirme toplantılarının 13'üncüsünü Gürsu'da yaptıklarını belirtti. Göreve geldikleri gibi 17 ilçeyi hızla taradıklarını, ardından teknik ekiplerin bir araya geldiğini söyleyen Başkan Alinur Aktaş, son olarak demokrasinin uç beyleri muhtarlarla buluşarak tüm konu ve sıkıntıları yerinde dinlediklerini belirtti. Alınan kararlarla yol haritasına şekil verdiklerini söyleyen Başkan Alinur Aktaş, ortak...